Neler Yeni

Yardım Sizce Elder Scrolls Online oynanır mı şu an?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
bu karakter aklıma yattı ben bununla başlarım bir arkadaş ile başlarsam eğer başta sıkıcı olacağını sanmam sonuçta bu healer değil mi ve ayrıca bu kendine mi yoksa çevresindeki kişilere de heal sağlıyor mu
alan damage de var bunda

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
bu karakter aklıma yattı ben bununla başlarım bir arkadaş ile başlarsam eğer başta sıkıcı olacağını sanmam sonuçta bu healer değil mi ve ayrıca bu kendine mi yoksa çevresindeki kişilere de heal sağlıyor mu
şöyle her karakter hasarcı olarak oynar, ama templar muazzam heal yapar bu neden healer olarak kullanırlar genelde. yoksa diğer karakterlerin çoğundan maksimum hasar yapanlarda mevcut.
ama mesela dk'dan iyi bir healer olmaz. buffer olur tank olur çok iyi dps olur .
Mesaj otomatik birleştirildi:

alan damage de var bunda
zaten tek bir skill ile 1000lerce saat içerik oynayabilirsiniz :) bir yandan heal atıp bir yandan hasar atabilirsiniz.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
şöyle her karakter hasarcı olarak oynar, ama templar muazzam heal yapar bu neden healer olarak kullanırlar genelde. yoksa diğer karakterlerin çoğundan maksimum hasar yapanlarda mevcut.
ama mesela dk'dan iyi bir healer olmaz. buffer olur tank olur çok iyi dps olur .
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten tek bir skill ile 1000lerce saat içerik oynayabilirsiniz :) bir yandan heal atıp bir yandan hasar atabilirsiniz.
bu karakter aklıma yattı işten çıkmama kaldı son 2 saat bu karakterin oynanış videosunu izlemem lazım hem oyun hakkında da bilgim sıfır daha bir şey bildiğim yok o yüzden biraz öğretici video izlemem lazım başlangıçta ne yapılır nasıl yol çizilmeli falan

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
@Meter90ss elden scroll da sence başlangıç olarak ne yapılmalı oyunu oynuyorum ama sadece görevlere git gel yapıyorum herhangi bir şey toplayıp almam lazım bir de çok fazla sağdan soldan topladığım şeyler var neler tutulmalı neler atılmalı hiç bilmiyorum bunu nasıl anlayabilirim

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
@Meter90ss elden scroll da sence başlangıç olarak ne yapılmalı oyunu oynuyorum ama sadece görevlere git gel yapıyorum herhangi bir şey toplayıp almam lazım bir de çok fazla sağdan soldan topladığım şeyler var neler tutulmalı neler atılmalı hiç bilmiyorum bunu nasıl anlayabilirim
eso plus+ craft bagin tek numarası bu o çiçekleri ve materyalleri vs. özel bir çantaya atıyor, inventory'den yemiyor.
hiçbirini almasanız da olur. başta oyunu görüp iyi kötü level atlayıp champion points level sistemine geçmeniz gerekiyor,
ilk 50 leveldan sonra 3600 cp level var, 160 cp'den sonra karakter oturur.
olay şu an oyunu görmeniz ve iyi kötü bir şeyler yaparak level atlamanız, kıyafetlerin üstündeki değerlere bakarak hangisini daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
eso plus+ craft bagin tek numarası bu o çiçekleri ve materyalleri vs. özel bir çantaya atıyor, inventory'den yemiyor.
hiçbirini almasanız da olur. başta oyunu görüp iyi kötü level atlayıp champion points level sistemine geçmeniz gerekiyor,
ilk 50 leveldan sonra 3600 cp level var, 160 cp'den sonra karakter oturur.
olay şu an oyunu görmeniz ve iyi kötü bir şeyler yaparak level atlamanız, kıyafetlerin üstündeki değerlere bakarak hangisini daha iyi olduğunu görebilirsiniz.
ben bugün kafayı yedim oyunun içinden çıkamadım oyunun teması biraz bana new woldü anımsatıyor ben 748 saat new world oynadım ama bu eso benim beynimi çok yoruyor be :D

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Ben yükleyemedim oyunu güncelleniyor ekranında kalıyor öyle. Ne ilerliyor nede kapanıyor. Daha başlamadan bitti gibi.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Ben yükleyemedim oyunu güncelleniyor ekranında kalıyor öyle. Ne ilerliyor nede kapanıyor. Daha başlamadan bitti gibi.
launcherı kapat aç yap sonrasında başlıyor diye biliyorum

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
launcherı kapat aç yap sonrasında başlıyor diye biliyorum
Bilgisayarı dahi kapa aç sil baştan yüklemeye çalıştım. Uğraştım epey ama olmadı. Garip gerçekten kalitelide bir oyuna benziyor ama..

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
Bilgisayarı dahi kapa aç sil baştan yüklemeye çalıştım. Uğraştım epey ama olmadı. Garip gerçekten kalitelide bir oyuna benziyor ama..
oyun kaliteli kaliteli olmasına da şöyle bir durum var çok beyin yoruyor benim o kadar beynim yok maalesef :(

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
oyun kaliteli kaliteli olmasına da şöyle bir durum var çok beyin yoruyor benim o kadar beynim yok maalesef :(

Bu tür oyunlar 2 günlük değil. Zamanla çözeceksiniz. O kadar sabrınız yoksa bence bulaşmayın hiç.

Top Bottom