Yardım Sizce en estetik akvaryum tarzı kasa hangisi ?

Tam da şuan bu kasayı inceliyordum. Fakat ekransız olanını. Bu ekranlı çok aşırı pahalı. Bu kasayı almak mantıklı mı hocam ? Çünkü ekran kartını dikey olarak yerleştirmek zorunda kalacam ve o dikey ekran kartı aparatı sanırım pcie 4.0 olarak geliyor. Pcie 5.0 ekran kartları çıktığı zaman bu aparat yüzünden kasayı değiştirmek gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ona bakıyordum da üst mesajımı okur musunuz hocam size de sorayim aynı soruyu

Tam da şuan bu kasayı inceliyordum. Fakat ekransız olanını. Bu ekranlı çok aşırı pahalı. Bu kasayı almak mantıklı mı hocam ? Çünkü ekran kartını dikey olarak yerleştirmek zorunda kalacam ve o dikey ekran kartı aparatı sanırım pcie 4.0 olarak geliyor. Pcie 5.0 ekran kartları çıktığı zaman bu aparat yüzünden kasayı değiştirmek gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ona bakıyordum da üst mesajımı okur musunuz hocam size de sorayim aynı soruyu
Hocam daha bilgili kisiler umarim ilgilenir. Ekrani cool duruyor ama ekran karti sigmama gibi bir sorun Mu olur bilmiyorum malesef kusurima bakmayin

Evet pahalı.Dikey konusunda pcie 5.0 için kasa değiştirilmeye gerek olmaz çünkü 4.0 da yıllar boyu yeter fakat ben sizin yerinizde olsam bir kasaya 10k bile vermeyip 2.elden lianli o11 alıp içine fan koyup kullanırdım.
fan tavsiyesi:

Geri