Neler Yeni

Sizce Format lazım mı

ZiyaB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ziya Baykan
Dün steam hesabı almıştım rdr 2 için akşam indirmeye bıraktım hesap'ta ki diğer insanlar bi şekilde gece ben oyunu yüklerken bilgisayarıma girip neredeyse her şeyi silmişler şu anda hepsini tekrar kuruyorum çok da önemli şeyler gitmemiş ama mesela csgo'nun kendisi var fakat 40 dakikalık dosya doğrulaması var yani dosyaları falan silmişler direk formatlayıp temiz kurulumlamı başlayayım yoksa bu şekilde devam ediyimmi (Virüs yok tarattım).

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
Dün steam hesabı almıştım rdr 2 için akşam indirmeye bıraktım hesap'ta ki diğer insanlar bi şekilde gece ben oyunu yüklerken bilgisayarıma girip neredeyse her şeyi silmişler şu anda hepsini tekrar kuruyorum çok da önemli şeyler gitmemiş ama mesela csgo'nun kendisi var fakat 40 dakikalık dosya doğrulaması var yani dosyaları falan silmişler direk formatlayıp temiz kurulumlamı başlayayım yoksa bu şekilde devam ediyimmi (Virüs yok tarattım).
Remote play i kapatırsan bilgisayarına bağlanamazlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,394
İsim
.
Bas formatı tertemiz kullan

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
güvenlik amaçlı yapmanı öneririm sana kalmış

Top Bottom