Neler Yeni

Yardım Sizce Galaxy S10+ telefonumu değiştirmeli miyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Cihan Hakkı
Merhaba arkadaşlar,

Şu an S10+ Türkiye cihazını kullanmaktayım. Sizce yurt dışından 13 P max almalıyım 12k ya yoksa 14 P max beklenmeli mi ?

Beklenmeli ise neden ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,418
İsim
Bilal Tepe
Merhaba arkadaşlar,

Şu an S10+ Türkiye cihazını kullanmaktayım. Sizce yurt dışından 13 P max almalıyım 12k ya yoksa 14 P max beklenmeli mi ?

Beklenmeli ise neden ?
Yeni şeyler olabilir bekle 12 ile 13 arasında dağlar kdr fark yok ama 13 ile 14 arasında olcak gibime gelio

AsilLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ilker d.
Steam
_asillord_
Arkadaş merhaba.Telefonunu ne kadar zamandır kullanıyorsun?Yenilemek istediğin sebep nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Cihan Hakkı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş merhaba.Telefonunu ne kadar zamandır kullanıyorsun?Yenilemek istediğin sebep nedir?
Yaklaşık 1 yıldır bende var, 4 5 ay kullandıktan sonra 12 P Max almıştım, 13 P Max almak için sattım o da şu an yurt dışından daha gelmemiş. Ve dolar fiyatları bir hayli yüksek. Önümüzdeki sene 14 P Max almayı düşünmüyor değilim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
S10+ hala daha sağlam telefon ve hala daha 1-2 sene daha güncelleme desteği alacaktır. Sizin tercihiniz tabii ama şu şartlarda bir çok özelliğiyle hala daha tatmin eder diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Cihan Hakkı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S10+ hala daha sağlam telefon ve hala daha 1-2 sene daha güncelleme desteği alacaktır. Sizin tercihiniz tabii ama şu şartlarda bir çok özelliğiyle hala daha tatmin eder diye düşünüyorum.
Çok kararsızım açıkçası, bazen düşünüyorum şu an 13 de yapılabilecek değişikliklerin hepsini yaptılar, 14 de yeni özellikler gelecek. Onu beklemem gerektiğini düşünüyorum. Elimdeki birikmiş parayı ne yapacağım açıkçası onu düşünüyorum ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Çok kararsızım açıkçası, bazen düşünüyorum şu an 13 de yapılabilecek değişikliklerin hepsini yaptılar, 14 de yeni özellikler gelecek. Onu beklemem gerektiğini düşünüyorum. Elimdeki birikmiş parayı ne yapacağım açıkçası onu düşünüyorum ?
Telefonu illa ki değiştirmek istiyorsanız şimdiden alın zira gün geçtikçe pahalanıyor. Şimdi almayacaksanız da parayı korumak adına yatırım yapmayı düşünebilirsiniz belki. Size kalmış bir durum. 14 serisinde çok daha iyi bir telefon görürüm diyorsanız şimdilik bekleyin. Dediğim gibi zaten S10+ hala daha bir çok konuda yeterli bir telefon bence.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Merhaba arkadaşlar,

Beklenmeli ise neden ?
Suan kur cok yuksek bence suan elindekini satma 14 bekle bence

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
S10+ taş gibi telefon. Genelde kullanıcılar bu aralar pilinden şikayetçiler. Pil çok üzüyorsa değişebilirsiniz, onun haricinde bu ekonomiyle gittiği yere kadar devam. Bu yılki 13 serisi 12S'ti aslında. Esas sıçrayış 14 serisinde olacak deniyor, tabii hype yaratmakta Apple'ın üstüne yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom