Sizce god of war mu rdr 2 mi?

Reaksiyon skoru
5
Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere 2018 in çok konuşulan 2 oyunu o yıl gow 1. olsada büyük bir kısım rdr2 nin daha başarılı olduğunu savunmakta ben ne kadar rdr 2 nin daha başarılı olduğunu düşünsemde sizin de görüşlerinizi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

İkisi de birbirinden farklı oyunlar. RDR2 çok daha derin hikaye ve işlenişe sahip. Oyun alışıldık oyunlardan daha yavaş ilerliyor. Bu sizin için sorun değilse RDR2 alabilirsiniz.

abi tartışılır ya. ama ben god of warı daha çok beğendim ama ikiside başarılı oyun. yiğidi öldür hakkını yeme

*BENCE* Hikaye RDR2<GOW (Bir tık GOW önde)
KARAKTERLER RDR2=GOW
GRAFİKLER RDR2>GOW (Bir tık RDR2 önde)
OYNANIŞ RDR2>GOW
Sonuç nasıl olursa olsun RDR de GOW da mükemmel ötesi oyunlar gerek hikayeleri ile olsun gerek oynanışları ile olsun kimsenin bu 2 oyuna laf atacağını düşünmüyorum.

Sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere 2018 in çok konuşulan 2 oyunu o yıl gow 1. olsada büyük bir kısım rdr2 nin daha başarılı olduğunu savunmakta ben ne kadar rdr 2 nin daha başarılı olduğunu düşünsemde sizin de görüşlerinizi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
Rdr2 .İkisini de oynadım ve ikisi de mükemmeldi ama rdr2 çok geniş bir dünyaya sahip çok fazla etkileşim içeriyor god of warda 15 saatim varsa rdr2 80 saatim vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,965
Üyeler
187,126
Son üye
efesquad
Geri