Sizce GoPro Hero 13 mü yoksa Dji osmo action 5 pro mu?

xRoxai

80+
Reaksiyon skoru
166
Sizce hangisi daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

5 pro var bende go pro 13 kullanmadım. Ama gebel olarak dji daha çok tercih ediliyor artık. Uzun süredir go pro vs kullananlarda daha iyi bukuyor diye biliyorum dji ı

5 pro var bende go pro 13 kullanmadım. Ama gebel olarak dji daha çok tercih ediliyor artık. Uzun süredir go pro vs kullananlarda daha iyi bukuyor diye biliyorum dji ı
Valla Motovlog çekeceğim için aldım ürünü bazı konularda arada kaldım sorayım dedim foruma GoPro 13den dji’a geçiş yapan arkadaş varsa fikir belirtirse sevinirim

Sizce hangisi daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Gündüz çekiminde ikiside iyi. Batarya ve aşırı ısınma konusunda artık GoPro da başarılı bence.

Gece çekiminde Action 5 önde

Ben hero 8 den aciton 4 e geçtim batarya ve görüntü kalitesi olarak arada devasa fark vardı.

GoPronun eski serilerinde mikrofon için hep bi dönüştürücü gerekiyor birde.

13 te mikrofon dönüştürücüsü gerekmiyorsa genel olarak action 5 ile aralarında pek fark yoktur.

Gündüz çekiminde ikiside iyi. Batarya ve aşırı ısınma konusunda artık GoPro da başarılı bence.

Gece çekiminde Action 5 önde

Ben hero 8 den aciton 4 e geçtim batarya ve görüntü kalitesi olarak arada devasa fark vardı.

GoPronun eski serilerinde mikrofon için hep bi dönüştürücü gerekiyor birde.

13 te mikrofon dönüştürücüsü gerekmiyorsa genel olarak action 5 ile aralarında pek fark yoktur.
GoPro da hep bi aşırı ısınma olayı duydum bir tık geri çekildim o yüzden riske atmak istemedim + olarak GoPro 13te dönüştürücü gerekiyor maalesef

Geri