Neler Yeni

Öneri Sizce hangi araba tercih edilir ?

Reaksiyon skoru
8
BMW 118i m sport 2018
Seat Leon fr 1.5ETSI 2021
BMW:700.000TL
Seat:840.000TL
Sizce ?
Baska Araba onerebilirsiniz otomatik olsun masrafsiz olsun yeter SUV DA onerebilirsiniz ?

Son düzenleme:
Sıfır tucson sportage var bunlara açıkçası bakmam bile.

@MrBilgin 'in dediği gibi sıfır Tucson, Sportage düşünülebilir gayet güzel araçlar.

2022 Toyota Corolla Hybrid modelleri de çok hoş aslında, vergiden yana sorun olmassa onlara da bir bakabilirsiniz. Seat Ateca düşünebilirsiniz. C segmentindeki aşağı yukarı çoğu 2022 model SUV bakabilirsiniz. Corolla aile için ve sorunsuzluk açısından tercihim olur benim :)

@MrBilgin 'in dediği gibi sıfır Tucson, Sportage düşünülebilir gayet güzel araçlar.

2022 Toyota Corolla Hybrid modelleri de çok hoş aslında, vergiden yana sorun olmassa onlara da bir bakabilirsiniz. Seat Ateca düşünebilirsiniz. C segmentindeki aşağı yukarı çoğu 2022 model SUV bakabilirsiniz. Corolla aile için ve sorunsuzluk açısından tercihim olur benim :)
Peki t roc tercih edilir mi

O kadar butcen varsa tercih etmemelisin. Ben olsam sportage alırdım aracın en boş paketi bile dolu. Dizel hibrit veya benzin hibrit var araçlarında. 5 yıl 150bin km garantisi mevcut.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Edilir hocam arkadaşta var 1.5 TSI motorlu versiyon gayet memnun geçenlerde bir hız denemesine çıktık iyi kaçıyor valla. Konforlu araç aradığınız çok şey var ama arka kısım 5 kişi kaldırır mı bilemedim biz 4 kişi bindik rahattı herkes ama 5. kişi biraz sıkışa sıkışa gider bilgin olsun. Leon ile aynı platformda üretiliyor bu T - Roc'lar. Bilgin olsun detaylı incelemeler YouTube'de var. Eğer varsa yakında bir VW bayii gidip bir bak derim. Ancak bana kalsa B SUV VW almaktansa C SUV diğer markaları almak daha mantıklı.

golf ler nasıl onlara bak derim piyasası olan araçlar alacaksan da seat leoan al derim şimdi alamzsan ilerde alamazsın

BMW 118i m sport 2018
Seat Leon fr 1.5ETSI 2021
BMW:700.000TL
Seat:840.000TL
Sizce ?
Baska Araba onerebilirsiniz otomatik olsun masrafsiz olsun yeter SUV DA onerebilirsiniz ?
Civic accord bakilarbilir yeni hrvde gayet güzel

ben leonu alırdım param olsaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,159
Üyeler
173,320
Son üye
cabbaro
Geri