Neler Yeni

Sizce hangi araba alınır

eneskaya6

80+ Silver
Accent Blue ile uçabilirsin. 700 bandında en iyi araba Japon gurubudur ancak azcık daha konfor ve performans istiyorum sanayiyede az az giderim diyorsan Wag gurubu ha ama ben sanayiden çıkmam diyorsan Bmw tercih edebilirsin.
Sanayiye az giden wag grubu mu 🤣 özellikle DSG ☠️. Hangi alman arabası olursa olsun japon ve Kore'ye göre en az iki kat masraf çıkartır en az 2 kat. Japona göre daha çok giderim anlamında az az giderim dediysen haklısın hocam

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Bu iki araç içerisinden ben egea olanı alırım. Şirket aracı olarak 2022 yeni kasa 1.3 boş paket kullanıyoruz gayet güzel araç. Performans olarak gayet tatminkâr bence. 1.6 olanı beklentiyi çok daha iyi karşılayacaktır.İç malzeme kalitesi olarak göğüs yumuşak plastik. 86 binde henüz bir trim sesi vs gelmiyor fısır fısır araç.

Accent blue biraz daha boş bir araba olarak geliyor bana. 1.4 benzinli manuel olanı kullanmıştım egeayla bence kıyaslanamaz. Egea bana kalırsa daha oturaklı bir araç.

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar 700.000tl ye hangi araba sizce alınır

Hyundai Accent blue 2018 model 1.6 dizel otomatik ful paket 136hp 700.000tl

Fiat egea 2020 model 1.6 Multijet dizel otomatik boş paket 120hp
700.000tl

Sizce hangisi arkadaşlar
Km hasar kaydi durumunuda goz onunde bulundurmak lazim birbirine yakin arabalar egeanin piyasasi bi tik daha hizli olabilir ancak ikiside sirket aeaci tarzi oldugu icin hor kullaniliyor genelde 1.6 motorda yokua gorunce bu yokus neyin nesi cik cik bitmiyor demez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanayiye az giden wag grubu mu 🤣 özellikle DSG ☠️. Hangi alman arabası olursa olsun japon ve Kore'ye göre en az iki kat masraf çıkartır en az 2 kat. Japona göre daha çok giderim anlamında az az giderim dediysen haklısın hocam
Cok dogru bizim 2006 civic hala ilk lastikleri ile duruyor icinde 7tlden alinmis benzin var bu zamana kadar sadece yag hava filtresi gibi bakimlari icin sanayiye gittim

eneskaya6

80+ Silver
Km hasar kaydi durumunuda goz onunde bulundurmak lazim birbirine yakin arabalar egeanin piyasasi bi tik daha hizli olabilir ancak ikiside sirket aeaci tarzi oldugu icin hor kullaniliyor genelde 1.6 motorda yokua gorunce bu yokus neyin nesi cik cik bitmiyor demez

Cok dogru bizim 2006 civic hala ilk lastikleri ile duruyor icinde 7tlden alinmis benzin var bu zamana kadar sadece yag hava filtresi gibi bakimlari icin sanayiye gittim
7tl den alınmış benzin mi en son 2020 de o kadar di hocam napiyonuz her sene de bir 10km dolanıp müzeye mi koyuyonuz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
7tl den alınmış benzin mi en son 2020 de o kadar di hocam napiyonuz her sene de bir 10km dolanıp müzeye mi koyuyonuz
Yok camlica caminin otoparkinda yatiriyoruz arabayi en son 1.5 2 ay once binmistim 2 yildir avrupa yakasina dahi gecmedi 5 yilda bir uzun yol yapiyoruz (istanbul ordu arasi)

Emsal

80+ Silver
Benim tavsiyem beyaz 1.4 T opel astra otomatik

https://shbd.io/s/aGYiEVev şu tarz

Beyaz dememin sebebi güneş yanığı sıkıntısı oluyor genelde opelde

Mert

80+ Silver
Egeayi görünce elim titredi 😄 2023 olana bindim turbo yoksa gitmez araba
1.6 MJ fena gitmiyor yalnız. 1.4 fire motora binmiş olabilirsin.

Bu ikili arasından ikisini de almazdım, daha eli yüzü düzgün benzinli manuel alırdım ki öyle de yaptım.

Kaynak nedir, sanayi ustaları mı? Elimde 2014-2015-2016 model araçlar var, hepsi DSG, sadece bir tanesi bir kez klimanın bir sensörüyle alakalı servise gitti, garanti kapsamında değişti. Düzgün kullanılan araca 10 yıl hiçbir şey olmaz.

O aracın trafiğe çıkması suç olmalı, 17 senelik lastikle kullanmak nedir? 5 yıldan sonra lastik çöpe çıkar, hadi 10 yıla kadar kullanan da gördüm ama 17 yılda o lastiğin yüzeyi ne duruma gelir?

Son düzenleme:

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Öyle dedim zaten

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Blue al. Frenleri sağlamsa elleme . Eğer kötü olduğunu hissedersen git orjinal disk balata ile değiş. Bence arabada olan tek eksik bu

Passat B7
Seat Leon
BMW E60
Golf 7
Kilometre takılmazsa passat , leon , golf öneririm.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Blue al. Frenleri sağlamsa elleme . Eğer kötü olduğunu hissedersen git orjinal disk balata ile değiş. Bence arabada olan tek eksik bu

Kilometre takılmazsa passat , leon , golf öneririm.
Ya biz gidip baktık ta blue da çok geniş değil egea gibi ya göçük biraz

Top Bottom