Neler Yeni

İlk Arabamı Alacağım Hangisini Almalıyım ? (Polo Comfortline & Egea Lounge)

Shifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
Merhaba arkadaşlar ilk arabamı alacağım sizce hagisini almak daha mantıklı ve kaliteli olur ?

Polo 1.2 TSI Comfortline
2014 model, benzin, otomatik 80.000 km de motor gücü 90hp. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Egea 1.6 Multijet Lounge
2016 model, dizel, otomatik 108.750 km de motor gücü 120hp. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Merhaba arkadaşlar ilk arabamı alacağım sizce hagisini almak daha mantıklı ve kaliteli olur ?

Polo 1.2 TSI Comfortline
2014 model, benzin, otomatik 80.000 km de motor gücü 90hp. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Egea 1.6 Multijet Lounge
2016 model, dizel, otomatik 108.750 km de motor gücü 120hp. Herhangi bir sıkıntısı yok.
Egea 1.6 Multijet Lounge alabilirsin ama km biraz daha düşük alırsan daha iyi olur 50 60 km lerde

Bizde 1.6 2022 boş paketi var otomatik memnunuz 8 ay önce aldık herhangi bir problem vs çıkmadı şimdiye kadar

Shifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düşük kmlilerin fiyatı yükseliyor hocam bütçeye göre bu iki araba arasında kaldım ? paket kapsamı olarak egea bana daha iyi geliyor ama kalite olarak bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesi nasıl hocam giderken aracın sesini duyuyor musun ? rahatlığı vs bahseder misin ? birazda aile aracı olacak malum aile geniş :D

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EnsarTelli
düşük kmlilerin fiyatı yükseliyor hocam bütçeye göre bu iki araba arasında kaldım ? paket kapsamı olarak egea bana daha iyi geliyor ama kalite olarak bilemedim

sesi nasıl hocam giderken aracın sesini duyuyor musun ? rahatlığı vs bahseder misin ? birazda aile aracı olacak malum aile geniş :D
Torosun yenilenmiş versiyonu egea için en güzel tabir olabilir

Bizde aile aracı olarak aldık zaten herhangi bir olumsuz durum yaşamadık konforlu fiyat performans aracı diyebilirim.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Burak
kesinlikle polo

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Koray D

5 kişilik aileyiz 2016 1.6 manuel lounge var bagaj baya geniş, koltuklar diğer paketlerden daha konforlu iç dizayn da aynı şekilde 180 binde aldık 190 oldu bir sıkıntısı yok performansı oldukça iyi bakımları çok ucuz öndeki akslar falan bayramdan önce 2.5k değişti normal bakımı da çok ucuz yakıt olarak da tatmin edici max 6 lt gördük sehir ici disi karisik bence mantikli bir araba aile icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert KAYA

Polo 1.2 TSI Comfortline

Egea 1.6 Multijet Lounge
Hocam iş arabası olarak 2024 1.3dizel egea var bende ev arabası olarak 2024 1.4 benzin egea cross var sana şunu söyliyim eger 1.6 alabiliyorsan net egea cross al arada o kadar fark varki sana anlatamam diyeceklerim bu kadar

Hocam iş arabası olarak 2024 1.3dizel egea var bende ev arabası olarak 2024 1.4 benzin egea cross var sana şunu söyliyim eger 1.6 alabiliyorsan net egea cross al arada o kadar fark varki sana anlatamam diyeceklerim bu kadar
Hani motor olarak demiyorum bak kullanış konfor olarak çok fark var zaten 1.6 alacagın için motor aynı otomatikmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Koray D

motor soğukken sesli çalışıyor fakat ısınınca sesi kesiyor 120 üstü rüzgar sesi var maalesef fakat bu segmentte normal binince anlarsınız

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Hakan AĞCA
Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacaksan dizelden uzak dur. Şehir için benzinli sıksık şehirler arası gibi uzun yol yapacaksan dizel al. Dizel şehir içi kullanımı için hiç uygun değil. Genel olarak ta 100 bin km altında yada en fazla 110 120 bin olsun alacağın arabanın kmsi. Bunlar benim nacizane tavsiyelerim. Umarım en işine yarsyanı en iyi fiyattan bulursun. Sağlam bir expertize götürmeyide unutma.

Shifu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
kesinlikle polo
neden hocam bilgi verir misiniz ?

5 kişilik aileyiz 2016 1.6 manuel lounge var bagaj baya geniş, koltuklar diğer paketlerden daha konforlu iç dizayn da aynı şekilde 180 binde aldık 190 oldu bir sıkıntısı yok performansı oldukça iyi bakımları çok ucuz öndeki akslar falan bayramdan önce 2.5k değişti normal bakımı da çok ucuz yakıt olarak da tatmin edici max 6 lt gördük sehir ici disi karisik bence mantikli bir araba aile icin
maliyet bakımından ega iyi heryerde parçası bulunuyor. Ama kalite bakımından fiat arabaları çok iyi midir bilemedim bazıları al diyor bazıları alma sanki süreki sorun çıkaran bir arabaymış izlenimi veriyor ama piyasaya baktığımızda da her yerde egea var.

Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacaksan dizelden uzak dur. Şehir için benzinli sıksık şehirler arası gibi uzun yol yapacaksan dizel al. Dizel şehir içi kullanımı için hiç uygun değil. Genel olarak ta 100 bin km altında yada en fazla 110 120 bin olsun alacağın arabanın kmsi. Bunlar benim nacizane tavsiyelerim. Umarım en işine yarsyanı en iyi fiyattan bulursun. Sağlam bir expertize götürmeyide unutma.
genellikle şehir için kullanacağım. km olarak max 120bin bakıyorum. tavsiye için teşekkürler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,565
Üyeler
171,393
Son üye
dark666
Top Bottom