Neler Yeni

Sizce hangi bölüm şuanda mantıklı?

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
Arkadaşlar lise son sınıf öğrencisi olarak sizlere danışıp fikir almak istediğim aklımı uzun zamandır kurcalayan bi soru var.
Biliyorsunuz ki önümde bi sınav var ve bu sınav sonrası tercih etmem gereken bir bölüm olması lazım ama tam nasıl olacağını bilmediğimden bölüme karar veremedim.
Sizce; (insansız hava aracı teknolojisi ve operatörlüğü) ileriye dönük olarak mantıklı bir bölüm mü?
yada (bilgisayar programcılığı) ileriye dönük bir bölüm?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Niaron

80+
yazılım herzaman mantıklıdır dronelarda artık çoğu şeyin yerini almaya başladı ama onun operatörlüğü nü bilemiyorm

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar lise son sınıf öğrencisi olarak sizlere danışıp fikir almak istediğim aklımı uzun zamandır kurcalayan bi soru var.
Biliyorsunuz ki önümde bi sınav var ve bu sınav sonrası tercih etmem gereken bir bölüm olması lazım ama tam nasıl olacağını bilmediğimden bölüme karar veremedim.
Sizce; (insansız hava aracı teknolojisi ve operatörlüğü) ileriye dönük olarak mantıklı bir bölüm mü?
yada (bilgisayar programcılığı) ileriye dönük bir bölüm?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Milletin ağzında hep klasik "Abi bu yazılımda çok para var yaa geleceğin mesleği" derler herkesi oraya yönlendirirler aslında yanlış uygun meslek yok sana uygun meslek vardır

Tavsiyen ne diye sorarsan benim sana tavsiyem yazılım yazılımda çok para var geleceğin mesleği

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bilgisayar programcılığını büyük ihtimalle DGS için düşünüyorsun, tavsiye etmiyorum. Önü de kapalı bölüm zaten.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Hocam hangi bölümsünüz mf galiba

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Aynen hocam dgs için düşünüyorum,peki önerebileceğin bir bölüm var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tm yim
İleride hangi mesleği yapmak istiyorsunuz?

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Kardeşim öncelikle sen kendi değerlendirmeni yap kimsenin baskısı altında kalma. Şahsi görüşüm parasına kanıp bir mesleği sahiplenme. Aile baskısı vs takma. Yanlış anlaşılmasın ama onlar yaşamayacak bu hayatı sen yaşicaksın. Kendine göre nasıl mutluysan öyle karar ver.

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Hangi işin delisi olursan o zaman başarılı olursun. O yüzden içinden geleni seç, istikrarlı çalışmayla önü en kapalı alanda bile kendi önünü açma imkanın olur

BlackVor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mehmet Arık
Kardeşim öncelikle sen kendi değerlendirmeni yap kimsenin baskısı altında kalma. Şahsi görüşüm parasına kanıp bir mesleği sahiplenme. Aile baskısı vs takma. Yanlış anlaşılmasın ama onlar yaşamayacak bu hayatı sen yaşicaksın. Kendine göre nasıl mutluysan öyle karar ver.
Hocam bende zaten bu iki bölüm arasında kaldım dediğim gibi hangisinin önü daha açık hangisinde iş bulabilirim diye bir danışayım dedim,tavsiye için teşekkür ederim

İleride hangi mesleği yapmak istiyorsunuz?
İleride hangi mesleği yapıcağım tam karar veremedim ama bu iki alanda (yazılım ve havacılığa)ilgim var

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
kesinlikle geleceğe dönük bir meslek özellikle senin severek yapacağın bir meslek tercih etmen ilerde senin için daha faydalı olacaktır . şunu seç bunu seç diyemem karar kesinlikle senin olmalı. Aileler yeterince etkiliyor bu kararları bence bizim de dahil olmamız doğru değil diye düşünüyorum. Kimsenin senin kararlarını değiştirmesine müsade etme.

umarım seçtiğin bölümde de en başarılı sen olursun. kardeşim benimn şimdiden hayırlı olsun <3

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Hocam bende zaten bu iki bölüm arasında kaldım dediğim gibi hangisinin önü daha açık hangisinde iş bulabilirim diye bir danışayım dedim,tavsiye için teşekkür ederim

İleride hangi mesleği yapıcağım tam karar veremedim ama bu iki alanda (yazılım ve havacılığa)ilgim var
Anlıyorum, yazılım mühendisliği için çalışmanız iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom