Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Seçtim rastgeleSen yine de seç birini
Seçtim rastgeleSen yine de seç birini
Ahh ah KALBİME HANÇER SAPLADIN HANÇER...aşırı sıkıcı ki
Bana genel olarak çok sıkıcı geldi.Oyun güzel aslında ama evreni beni içine çekmiyor. O yüzden çok sevmek istediğim fakat sevemediğim bir oyundur.
Oyunda 5-6 saat geçirirsen ve öncelikle görev yapmak yerine dolaşırsan sevebilirsin bence yine olmazsa kitapları var okuyabilirsin, şiddetle tavsiye derim cidden kitapları çok güzel.Oyun güzel aslında ama evreni beni içine çekmiyor. O yüzden çok sevmek istediğim fakat sevemediğim bir oyundur.
Bilemiyorum, Netflix'de dizisi çıktığında onu da sevemedim. Şu evreni maalesef sevemiyorum.Oyunda 5-6 saat geçirirsen ve öncelikle görev yapmak yerine dolaşırsan sevebilirsin bence yine olmazsa kitapları var okuyabilirsin, şiddetle tavsiye derim cidden kitapları çok güzel.
Yani ben kitaplarını da okudum, oyunlarını da oynadım yakında çizgi romanları ve yan hikayelerini de okuyacağım. Ben çok seviyorum açıkçası direk böyle bir itham da bulunmak, bence yanlış. Onun dışında diğer fikirlere açığım, mesela hangi telefon?Overrated oyunun fanboyları...
Bence telefon incelemesi yap.
Zorla olacak değil sonuçta zevk meselesi.Bilemiyorum, Netflix'de dizisi çıktığında onu da sevemedim. Şu evreni maalesef sevemiyorum.
Çünkü çakma bir evreni var.Bilemiyorum, Netflix'de dizisi çıktığında onu da sevemedim. Şu evreni maalesef sevemiyorum.
Aga karşı çıksana.Kardeş iyi hoş fikrini dinledikte racona pis racon yapıyosun, üstelik benim mekanımda. Sen raconu bozdun ulan, bende senin raconunu bozacam!
Kanka kimisi sever kimisi sevmez bu serinin eksiklerini savumuyorum ama bu oyunun iyi olduğunu inkar etmek ne kadar mantıklı?Aga karşı çıksana.
Sırf tartışalım diye kaba dille söylüyorum.
Neyse witcher evreni oyunu falan güzel.
Sadece enis kirazoğlu yüzünden fazla abartılıyor.
Ortalama bir oyun.
Kesinlikle.Fanları çok abartıyor.Biz gibi..Sadece enis kirazoğlu yüzünden fazla abartılıyor.