Neler Yeni

Sizce hangi internete abone olayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ali
İyi günler.

Yaz aylarında ( temmuz sonrası) yeni bir eve taşınacağım.

Kablonet altyapı sorgulamasında
1000014765.jpg

Bu şekilde bilgi veriyor.

Telekom altyapısı sorguladığımda
Screenshot_2025-04-18-09-07-41-186_com.opera.browser-edit.jpg

Bu şekilde bilgi veriyor .

Acaba hangisini baglatsam?

Şu anda netgsm VDS kullanıyorum. Adres değişikliği yapınca sanki yeni abone olmuş gibi ücret istiyorlar.

Hızında 74 mbit olması pek olası değil ya 50 gelir ya 35.

Kablonette hızın garanti olduğunu duymuştum ( evin girişinde kablonet kutusu var)

Kablonet kullanıcıları varsa tavsiyeniz nedir? Kablonet için nelere dikkat etmeliyim ve Hangi kampanyalar daha f/p dir.

Kaan2723

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan
İyi günler.

Kablonet altyapı sorgulamasında Alıntıyı görüntüle

Telekom altyapısı sorguladığımda Alıntıyı görüntüle

Şu anda netgsm VDS kullanıyorum. Adres değişikliği yapınca sanki yeni abone olmuş gibi ücret istiyorlar.

Kablonette hızın garanti olduğunu duymuştum ( evin girişinde kablonet kutusu var)

Kablonet kullanıcıları varsa tavsiyeniz nedir? Kablonet için nelere dikkat etmeliyim ve Hangi kampanyalar daha f/p dir.
Kablonet 100mbps dese bile herhangi bir internet servis sağlayıcısı hiçbir zaman size o belirttikleri 1000mbps 100mbps veya benzeri sayıları veremez her zaman bi yerden kısılma olur 100mbps'e abone olursun sana 75mbps veya 80mbps hatta 60mbps bile gelebilir ben 1000mbps kullanıyorum 900mbps geliyo en fazla bana bu neden olur dersen çok fazla sebepi var şimdi anlatırsam çok uzun olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet 100mbps dese bile herhangi bir internet servis sağlayıcısı hiçbir zaman size o belirttikleri 1000mbps 100mbps veya benzeri sayıları veremez her zaman bi yerden kısılma olur 100mbps'e abone olursun sana 75mbps veya 80mbps hatta 60mbps bile gelebilir ben 1000mbps kullanıyorum 900mbps geliyo en fazla bana bu neden olur dersen çok fazla sebepi var şimdi anlatırsam çok uzun olur
Kablonet fiber olarak vadettigi hızı tam hatta üstünü veriyor diyorlar. Telekom altyapısı üzerinden kablonet alınabiliyor o zaman tam hız vermeme durumu olabilir.

Tavsiyeniz nedir kablonet mi Telekom altyapısı mi?

Lady-Of-Ice

80+ Gold

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Tuğra Yıldız
merhaba biraz yanlis bilgi vermissin duzeltmek istiyorum altyapi 100 destekliyor fakat ustu alir bunun altini alacagini sanmiyorum kisitlama olmaz ve hat degerleri iyi ise.

DogancanYr

80+ Silver
Kablonet fiber olarak vadettigi hızı tam hatta üstünü veriyor diyorlar. Telekom altyapısı üzerinden kablonet alınabiliyor o zaman tam hız vermeme durumu olabilir.

Tavsiyeniz nedir kablonet mi Telekom altyapısı mi?
İnternet altyapın fiber ise, 1000 mbps ise 100lük paket aldığında 110 gibi değerlere ulaşırsın ama senin durumunda en fazla 75 alırsın. En ucuz tarife veren firmaya geç. Netgsm var 100/20 300TL hem upload da iyi.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Arkadaş zaten Netgsm kullanıyor galiba.🤭
Nakil ücreti yüksek gelmişse, yeni abonelk tercihlerine bakıyor olabilir gibi.🤭

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Yani; sadece miktar değişiyor firmaya göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ccell'de peşin ödemede alınmıyordu diye biliyorum. %10 da indirim vardı galiba. İlgilenirseniz; bir arayıp bilgi alın isterseniz.
Taahhütsüz olarak; ilk 3 ay indirimli Netspeed; 800 TL kurulum (4 taksit)
Telkomnet nakil 400 TL
Ulunet aktivasyon 660 TL
Cannet kurulum 750, ilk 6 ay sabit

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ali
Yani; sadece miktar değişiyor firmaya göre.

Ccell'de peşin ödemede alınmıyordu diye biliyorum. %10 da indirim vardı galiba. İlgilenirseniz; bir arayıp bilgi alın isterseniz.
Taahhütsüz olarak; ilk 3 ay indirimli Netspeed; 800 TL kurulum (4 taksit)
Telkomnet nakil 400 TL
Ulunet aktivasyon 660 TL
Cannet kurulum 750, ilk 6 ay sabit
Çok teşekkürler. Telkomnet daha akla yatkın onu takip edeyim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Burak
İyi günler.

Kablonet altyapı sorgulamasında Alıntıyı görüntüle

Telekom altyapısı sorguladığımda Alıntıyı görüntüle

Turknet gigagiber yoksa kablo net al geç hocam asla üzmez hizmette

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ata
Her zaman değil kayseride 3 kere internet değiştirdim 2 senede konum değişikliği sebebi ile. Türknet 100mbps 95 mbps'e kadar alıyordum. Şimdi Türk Telekom 1000 kullanıyorum tek cihazda +980-1000 arasını çok rahat görüyorum. Tamamen port yoğunluğuna bağlı bir durum diyebilirim. Ama genel olarak dediğiniz doğru port yoğunluğu çok olan lokasyonlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ali
İnternet altyapın fiber ise, 1000 mbps ise 100lük paket aldığında 110 gibi değerlere ulaşırsın ama senin durumunda en fazla 75 alırsın. En ucuz tarife veren firmaya geç. Netgsm var 100/20 300TL hem upload da iyi.
Şu anda VDSL olarak netgsm kullanıyorum zaten.

Turknet gigagiber yoksa kablo net al geç hocam asla üzmez hizmette
Gigafiber yok kontrol ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,245
Üyeler
172,477
Son üye
minnos