Neler Yeni

Yardım Sizce hangi issyi seçmeliyim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar bazılarınızın bildiği gibi internet şikayetlerinden dolayı türk telekomdan çıkıp başka bir issye geçceğim lakin ailem vodafone veya türkcell diyor şubesi olmayan bir yere güvenmem az fazla vereyim sıkıntı olmasın kafasında bende okey dedim türk telekom bana 482tl cayma parası çıkarttı vodafone a gittik sorduk 400tl cayma bedeli karşılıyorlar ilk 6 ay 58 sonraki 18 ay 115tl diyorlar türk telekom altyapısı ama türk telekomdaki sorunlar olur mu diye şüphedeyim türkcell de kendi altyapısı 24mbps 110tl ama cayma bedeli ödemiyorlar ve biz bu şartlrda 1 haftada thh ye de başuvaramayız aylar sürer 482tl cayma bedelinin hepsini de karşılarız ama sıkntı yani zaten vodafone da biz 482tlyi ödeyip makbuzu gösterince faturadan kesecekmiş vodafone sıkıntı olur mu sizce korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan birde vodafone un cayma bedeli çıkmasın 2 ay sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirhandkee @Doğukan Fidan @Barry Allen

Son düzenleme:

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Şuan Vodafone kullanıyorum. 12mbps download alıyorum(paket 16mbps). Upload 1 i geçmiyor. En kısa sürede Türknet veya Millenicom a geçeceğim ben de. Operatörlerin internetleri gerçekten sinir bozucu

Vodafone un cayma bedeli sonradan çıkaracağını sanmıyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Şuan Vodafone kullanıyorum. 12mbps download alıyorum(paket 16mbps). Upload 1 i geçmiyor. En kısa sürede Türknet veya Millenicom a geçeceğim ben de. Operatörlerin internetleri gerçekten sinir bozucu

Vodafone un cayma bedeli sonradan çıkaracağını sanmıyorum.
hocam vodafone dan memnun değil misiniz

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
hocam vodafone dan memnun değil misiniz
En azından 16 nın 12 sini verebiliyorlar ama beni 2 yıl boyunca tutmaları ve ödediğim 80 küsür tl ye daha iyi internet alabileceğimi bilmem sinirimi bozuyor. Hele hele upload beni çileden çıkarıyor. 500mb lık videoyu 1.5-2 saatte anca yükleyebiliyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
En azından 16 nın 12 sini verebiliyorlar ama beni 2 yıl boyunca tutmaları ve ödediğim 80 küsür TL ye daha iyi internet alabileceğimi bilmem sinirimi bozuyor. Hele hele upload beni çileden çıkarıyor. 500mb lık videoyu 1.5-2 saatte anca yükleyebiliyorum.
hocam ben türkcell e geçmek istiyorum ama 482tl cayma bedelini nasıl halledicez thh hızlı çözer mi ödemeden fes etmemizi sağlarlar mı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
hocam somut dükkan sayıları da az internet bize direk gelmesi lazım sıkıntı çıkmaması lazım istemiyorum o yüzden ısrar etmeyin tşk
"istemiyorum o yüzden ısrar etmeyin tşk"
Sence bu cümle ne kadar mantıklı ?
Forumda kullanan birsürü kişi var Vodafone sana çok mu yardım edecek Turkcell sana çok mu yardım edecek.
Sıkıntı çıktığında Vodafone'un ekipleri Turkcell'in ekipleri gelmeyecek yine Telekom gelecek.
Sıkıntı dediğin, adam aylardır kullanıyor kurulum işi bile 2 Günde halloldu diyor hiç sorun çıkmadı diyor. Bunu @LordHasan söylüyor.
Günümüzün F/P Servis Sağlayıcısı Millenicom. O yüzden onu öneriyoruz. TurkNet gibi kalitesiz ara sunucuları yok en azından.
Aylardır bu forumdayım sen de öyle gözüküyorsun ama benim anlattıklarımdan ne kadar şey anlamışsın bilemem.
Aylardır bu forumda insanlara yardımcı oluyorum birçok kişiye Omni DSL + Milleni önerisi yaptım bir kişi bile sorun yaşamadı şimdi sen kafanda kurarsan hadi eyvallah.

Ben burada önerimi yapıyorum ayrıca en az 3 kez bununla ilgili konu açtın hepsine de yazdım ama artık gereksiz yere konu açmak mantıklı değil.
3 Kere Millenicom demişim ne yapayım yani milleni ve telekomu yanıma alıp el ele tutuşup internet mi verelim.
Aybars Karaatmaca, Ümit Önal, Ben el ele tutuşalım VDSL VDSL VDSL Diyelim internet gelsin.
Ben millenicom dedim zaten. Tekrar söylüyorum Keenetic Omni DSL + Millenicom.
Ha sen illa vodafone turkcell türk telekom falan diyorsan sen geçebilirsin beni etkilemez ama sonra memnun kalmayıp veya taahhüt iptali yardımı için falan lütfen bana gelme. Lütfen.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
"istemiyorum o yüzden ısrar etmeyin tşk"
Sence bu cümle ne kadar mantıklı ?
Forumda kullanan birsürü kişi var Vodafone sana çok mu yardım edecek Turkcell sana çok mu yardım edecek.
Sıkıntı çıktığında Vodafone'un ekipleri Turkcell'in ekipleri gelmeyecek yine Telekom gelecek.
Sıkıntı dediğin, adam aylardır kullanıyor kurulum işi bile 2 Günde halloldu diyor hiç sorun çıkmadı diyor. Bunu @LordHasan söylüyor.
Günümüzün F/P Servis Sağlayıcısı Millenicom. O yüzden onu öneriyoruz. TurkNet gibi kalitesiz ara sunucuları yok en azından.
Aylardır bu forumdayım sen de öyle gözüküyorsun ama benim anlattıklarımdan ne kadar şey anlamışsın bilemem.
Aylardır bu forumda insanlara yardımcı oluyorum birçok kişiye Omni DSL + Milleni önerisi yaptım bir kişi bile sorun yaşamadı şimdi sen kafanda kurarsan hadi eyvallah.

Ben burada önerimi yapıyorum ayrıca en az 3 kez bununla ilgili konu açtın hepsine de yazdım ama artık gereksiz yere konu açmak mantıklı değil.
3 Kere Millenicom demişim ne yapayım yani milleni ve telekomu yanıma alıp el ele tutuşup internet mi verelim.
Aybars Karaatmaca, Ümit Önal, Ben el ele tutuşalım VDSL VDSL VDSL Diyelim internet gelsin.
Ben millenicom dedim zaten. Tekrar söylüyorum Keenetic Omni DSL + Millenicom.
Ha sen illa vodafone turkcell türk telekom falan diyorsan sen geçebilirsin beni etkilemez ama sonra memnun kalmayıp veya taahhüt iptali yardımı için falan lütfen bana gelme. Lütfen.
hocam genelde bu mantıksız millenicom a geçin dedikleri için yazdım arkadaş direk kabullensin diye öneri almak için bin türlü yalvarıyoruz ttye bu kadar ısrar etmedim ben yardımcı olmak istemiyorsanız problem yok ama bu tavır pek hoş değil bundan sonra hiç bir şey için size gelmem iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom