kankam 650w gayet yeterli ve kablolama havalndırma için de gayet uygun bence kalsın bu kasaİşlemciyi 5 5600 ve ssd'yi kioxia 1 tb yapıp almayı düşünüyorum.
Sistem
Aynı paraya bunu al. Özelleştirmelerini de yaptım.
Kanka ailem illa vatandan almamı istiyor. Sitelere pek güvenmiyorlar.Aynı paraya bunu al. Özelleştirmelerini de yaptım.
https://www.itopya.com/teknopanda-k...6669_1-23636_1-9697_1-23707_1-23516_1-10934_1
İtopya zaten güvenilir yer. Mağazaları da var, mağazadan gidin, bu özelleştirmelerle alın.Kanka ailem illa vatandan almamı istiyor. Sitelere pek güvenmiyorlar.
Yaşadığım şehirde mağazası yok. Ben normalde site üzerinden almayı düşünüyordum; ama ailem pek güvenmiyor.İtopya zaten güvenilir yer. Mağazaları da var, mağazadan gidin, bu özelleştirmelerle alın.
Yani git konuş. Ailene anlat, mağazaları olduğunu anlat. Söyle telefonla arasınlar. Hani bu kadar sorun edecek bir problem göremiyorum. Ailen bilmiyorsa, güvenmemeleri normal. Sende açıkla işte durumları, mağazaları, videoları falan vs...Yaşadığım şehirde mağazası yok. Ben normalde site üzerinden almayı düşünüyordum; ama ailem pek güvenmiyor.
Ya kanka bende baya konuştum ikna etmeye çalıştım; ama yinede güvenmiyorlar. Sorun falan çıkarsa bu sefer bana kızacaklar "Sen dedin alalım diye, bak bozuk çıktı." falan uğraşmak istemiyorum. Kendi dedikleri yerden alacağım sorun çıkarsa kendileri demiş olacak.Yani git konuş. Ailene anlat, mağazaları olduğunu anlat. Söyle telefonla arasınlar. Hani bu kadar sorun edecek bir problem göremiyorum. Ailen bilmiyorsa, güvenmemeleri normal. Sende açıkla işte durumları, mağazaları, videoları falan vs...
Her şeyde böyle bu kadar pes etmeyin ya. Biraz ailenizle tartışın yani, sizi öldürecek değiller ya. En fazla biraz kızarlar, sizde kızarsınız. Sonra sizin gönlünüzü almak için iyi diyip, oradan alırlar. Zaten yüzünüze de cevabı vururlar, sorun çıkarsa, sorumlusu sensin diye. Sende "ok" der geçersin.
İtopya da ne sorunu çıkacak hocam. Hadi diyelim ki çıktı, sanki çözülmeyecekmiş gibi konuşuyorsun. Ama yine de sen bilirsin, attığım sistem hem daha ucuz, hemde daha performanslı.Ya kanka bende baya konuştum ikna etmeye çalıştım; ama yinede güvenmiyorlar. Sorun falan çıkarsa bu sefer bana kızacaklar "Sen dedin alalım diye, bak bozuk çıktı." falan uğraşmak istemiyorum. Kendi dedikleri yerden alacağım sorun çıkarsa kendileri demiş olacak.