Neler Yeni

Çözüldü✓ Sizce hangi klavye mantıklı?

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
GetR
Sizce hangisi mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bilemedim atk ve iqunix olanda snap tap özelliği yok diyorlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Görkem Duman
Okadar pahalı bir klavyeye sırf rapid trigger için ihtiyaç kesinlikle yok.

2500TL'ye siyah RGB versiyonunu aldım. 0.1 mm aktivasyon noktası gayet iyi çalışıyor. Firmware update yapınca da snap tap özelliği de ekleniyor. 8000HZ değil ama bence 8000hz en azından klavyeler için okadar önemli bir özellik de değil.

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
GetR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okadar pahalı bir klavyeye sırf rapid trigger için ihtiyaç kesinlikle yok.

2500TL'ye siyah RGB versiyonunu aldım. 0.1 mm aktivasyon noktası gayet iyi çalışıyor. Firmware update yapınca da snap tap özelliği de ekleniyor. 8000HZ değil ama bence 8000hz en azından klavyeler için okadar önemli bir özellik de değil.
Hmm rapid triggeri yok demişsin ama özelliklerini okuyunca var gözüküyor. Ama cidden 3500 TL klavyede bu kadar özellik falan olması şüphe uyandırıcı bire bir aynılar nerdeyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Görkem Duman
Hmm rapid triggeri yok demişsin ama özelliklerini okuyunca var gözüküyor. Ama cidden 3500 TL klavyede bu kadar özellik falan olması şüphe uyandırıcı bire bir aynılar nerdeyse
Rapid Trigger yok demedim. Rapid Trigger özelliği için okadar pahalı klavyelere ihtiyaç yok dedim. :D
Bu attığıma bakabilirsin. Rapid Trigger ve Snap Tap özelliği var ve çok iyi çalışıyor.

1737757864140.jpeg

2500TL'ye siyah RGB versiyonunu ön sipariş ile almıştım 2 hafta bekledim ama değdi.

Bide Web tabanlı yazılımı var yani driver indirmene bile gerek yok PC'ye.

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
GetR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rapid Trigger yok demedim. Rapid Trigger özelliği için okadar pahalı klavyelere ihtiyaç yok dedim. :D
Bu attığıma bakabilirsin. Rapid Trigger ve Snap Tap özelliği var ve çok iyi çalışıyor.

Alıntıyı görüntüle
2500TL'ye siyah RGB versiyonunu ön sipariş ile almıştım 2 hafta bekledim ama değdi.

Bide Web tabanlı yazılımı var yani driver indirmene bile gerek yok PC'ye.
E hocam şimdi dikkat ettim de F1 tuşları filan hiç biri yok? Onları oldukça fazla kullanıyordum ben neyse büyük ihtimalle alırım bunu

Son düzenleme:
Top Bottom