Neler Yeni

Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Raitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Hasbaş
Bütçe
1500
Şu anki klavyem kimi zaman bastığım tuşları algılamıyor kimi zaman takılıyor onun için düzgün bir klavye arıyorum biraz da gezinerek bunları buldum lakin sizin de 1500 maksimum 2000e kaliteli uzun ömürlü önerileriniz varsa müteşekkir olurum.

Bir de 2. el Apex 7 TKL buldum lakin ne kadar kullanılmıştır bilmiyorum riske girsem mi onu da bilmiyorum.

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arnold Ciwardagexer
Şu anki klavyem kimi zaman bastığım tuşları algılamıyor kimi zaman takılıyor onun için düzgün bir klavye arıyorum biraz da gezinerek bunları buldum lakin sizin de 1500 maksimum 2000e kaliteli uzun ömürlü önerileriniz varsa müteşekkir olurum.

Bir de 2. el Apex 7 TKL buldum lakin ne kadar kullanılmıştır bilmiyorum riske girsem mi onu da bilmiyorum.
Rk61 tercih edilebilir. Bütçe çıkarsa Aliexpress'den Ak820 Pro bak ömürlük klavye.

Raitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Hasbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switch farkı, led ekran ve kablosuz özelliği. Şahsen arada fiyat farkı bayağı varsa ve bütöçe çıkmıyorsa ak820 alınabilir.
Kablolu kullanırım zaten, Led ekranda çok önemli değil lakin Switch çok fark edecekse üstüne koyup alabilirim

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arnold Ciwardagexer
Kablolu kullanırım zaten, Led ekranda çok önemli değil lakin Switch çok fark edecekse üstüne koyup alabilirim
İnternetten bakabilirsiniz switchlerine. Ben olsam aralarından sea salt olanı alırdım. Bu arada sakın düz modellerden almayın dediğim şey renkli olan modeller için onların switchi farklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
muhammed utku

Redragon K617 SE Fizz RGB buna bakabilirsin​

Top Bottom