Yardım Sizce Hangi Kulaklığı Alsam İyi Olur..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben Kablosuz Kulaklık Bakıyorum Ama Kulaklığın Microfonunu Da Kullanacağım Oyun, İş Ve Hobim İle Uğraşırken..
Kullanacağım Alan Hem Telefon Hem Bilgisayar Hem Laptop Hem Tablet Olacak.. Karma Bir Alan Yani.. Ama Genel Olarak PC'de Takılacam..
Yeni Bilgisayar Topladığım İçin Bütçem Neredeyse Yok Diyebilirim.. Gönül İsterdiki SteelSeries Arctic Nova Pro Wireless Kulaklık Alalım.. Ama Malesef Bütçe Düşük..
Bütçe :=: Bin -/- 2 Bin ₺ Maximum Diyebilirim..

Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben Kablosuz Kulaklık Bakıyorum Ama Kulaklığın Microfonunu Da Kullanacağım Oyun, İş Ve Hobim İle Uğraşırken..
Kullanacağım Alan Hem Telefon Hem Bilgisayar Hem Laptop Hem Tablet Olacak.. Karma Bir Alan Yani.. Ama Genel Olarak PC'de Takılacam..
Yeni Bilgisayar Topladığım İçin Bütçem Neredeyse Yok Diyebilirim.. Gönül İsterdiki SteelSeries Arctic Nova Pro Wireless Kulaklık Alalım.. Ama Malesef Bütçe Düşük..
Bütçe :=: Bin -/- 2 Bin ₺ Maximum Diyebilirim..
Az daha çıkarsa atk nın kulaklığı var stok olursa 2500tl 2000 tl ile fuxi h7 var bende de var memnunum ama memnun olmayan çok kişi var ben sadece mikrofondan şikayetçiyim 2 modelde kablosuz

keşke erken gelseydin 100dolarlık kulaklık 800tlye satıldı

Ikinci el olumlu bakarsan h7 var bende fuxi. Yeni kulaklik aldigim icin dusunuyorum satmayi. alali 3-4 ay olmustur herhalde garanti kutu vs hersey duruyor. Bi sorunj kirigi vs yok. ilgilenirsen dm gelebilirsin

rampage blitz kullanıyorum takribi olarak. 3 ay kadardır tavsiye ederim cs ve lol oynuyorum fena sayılmaz.

[FONT=Segoe UI, Helvetica Neue, Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, Fira Sans, Droid Sans, sans-serif]Peki Steel Series Önerir Misiniz Bütçeyi Yükseltecek Olsam..[/FONT]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage blitz kullanıyorum takribi olarak. 3 ay kadardır tavsiye ederim cs ve lol oynuyorum fena sayılmaz.
Ben Oyundan Ziyade Video, Film Vsr İzliyorum.. FPS Oyunları Yerine Surviving Ve Atmospher Oyun Oynuyorum.. Onun Dışıda Bol Bol Görüşme Yapıp Biraz Müzik Dinlerim..

Redragon SKULD PRO H878BG Sizce Nasıl Hocam(lar)

Geri