Neler Yeni

Yardım Sizce hangi monitörü almalıyım önerileriniz neler

AlsivaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkay
Bütçe
3300
merhaba dostlar kafamda 2 tane monitör var hangisini önerirsiniz aralarında çok bir fark bulunmuyor gibi ama ince detayından anlayanlar bir bakabilir mi rica etsem

Saianss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Erhan Taş
Ben şahsen asus varken gamebooster'ın yüzüne bile bakmazdım ancak bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda
Ben bunları öneririm şahsen. Ben ve çevremdeki birkaç kişi daha tuf kullanıyor ve daha kimseden bi şikayet duymadım. Üstelik benim attıklarım 165hz, biri düz biri kavisli ekran. Monitörün kendisinde de hoparlör var ve yeterli bi ses kalitesi var.
Bu video da var. Model farklı lakin tek farkın hz olduğunu düşünüyorum ben.
2 ürün arasından seçim istemişsin lakin ikisi de bana göre iyi olmadığından bunları tavsiye ediyorum ben (olabildiğince linkteki ürünlerin fiyatına yakın bulmayı denedim). Bu arada monitörler hakkında ciddi bir bilgim yok, temel bilgilerle bu önerileri yapıyorum. Umarım alacağın üründen memnun kalırsın hangisi olursa olsun.

AlsivaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunları öneririm şahsen. Ben ve çevremdeki birkaç kişi daha tuf kullanıyor ve daha kimseden bi şikayet duymadım. Üstelik benim attıklarım 165hz, biri düz biri kavisli ekran. Monitörün kendisinde de hoparlör var ve yeterli bi ses kalitesi var.
Bu video da var. Model farklı lakin tek farkın hz olduğunu düşünüyorum ben.
2 ürün arasından seçim istemişsin lakin ikisi de bana göre iyi olmadığından bunları tavsiye ediyorum ben (olabildiğince linkteki ürünlerin fiyatına yakın bulmayı denedim). Bu arada monitörler hakkında ciddi bir bilgim yok, temel bilgilerle bu önerileri yapıyorum. Umarım alacağın üründen memnun kalırsın hangisi olursa olsun.
iki attığında VA panel kullanılmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
merhaba dostlar kafamda 2 tane monitör var hangisini önerirsiniz aralarında çok bir fark bulunmuyor gibi ama ince detayından anlayanlar bir bakabilir mi rica etsem

Attığın asus linkteki asus marka monitörü kullanıyorum. Gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Masan sallanıyorsa monitörde bayağı bir sallanıyor haberin olsun. Onun haricinde her şeyi gayet iyi ve yeterli

AlsivaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın asus linkteki asus marka monitörü kullanıyorum. Gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Masan sallanıyorsa monitörde bayağı bir sallanıyor haberin olsun. Onun haricinde her şeyi gayet iyi ve yeterli
hiç ölü piksel çıktı mı ya da ghosting var mı acaba ?

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
bütçeyi biraz daha arttırırsan 3800e itopyadan g24f-2 alabilirsin

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş

Bende bugün asus aldım en mantıklısı o bence

Top Bottom