Hangi amaçla kullanacaksanız yukarıdaki rehbere bakabilirsiniz.Beyler va panelmi yoksa IPS PANELMİ HANGİSİ DAHA İYİ HAGİ AÇIDAN ANLATIRMISINIZ
Ips de film izlemek hele ki 1ms de neden kötü kihikayeli oyun oynuyorsan ips öneririm va panelden ips geçtim ekran daha canlı parlak ve görüntü güzel görünüyor. Online oyunlarda nasıl olur fikrim yok . Ayrıca 1 ms alırsan ips panellerde film izlemek işkence oluyor. Sadece oyun oynayacaksan 1 ms ips panel öneririm bendeki asus tuf iyi imzadaki. Fakat pcden film izlerim falan diyosan 1ms kötü seçim
Filmle ms'in ne alakası var?hikayeli oyun oynuyorsan ips öneririm va panelden ips geçtim ekran daha canlı parlak ve görüntü güzel görünüyor. Online oyunlarda nasıl olur fikrim yok . Ayrıca 1 ms alırsan ips panellerde film izlemek işkence oluyor. Sadece oyun oynayacaksan 1 ms ips panel öneririm bendeki asus tuf iyi imzadaki. Fakat pcden film izlerim falan diyosan 1ms kötü seçim
Asus tuf serisi genelde . 144hz monitörlerde filmler 24 fps olduğu için hareketli geçişlerde aksiyon sahnelerinde arka planda dalgalanma oluyor. 60 fps videolarda ve filmlerde sorun yok Forumda 10 arkadaş oturduk iyice araştırdık çözümü bulamadık. Kendi konum var ayrıyeten forumda 10 dan fazla konu da var bu sorun hakkında 144hz mi yoksa 1msden dolayı mı olduguna karar veremedik en son 1 msden olabileceğini düşündük. Reddite baktım yabancı forumlara baktım. Alışma ile de alakalı olabilir. Akla gelebilecek her şeyi denememize rağmen asla çözümü yok. Tek çaresi çeşitli programlarla filmleri 60fps yapmak 60fps olmuyor da dalgalanma gidiyor. tam 5 aydır bu konuya kafa yoruyorum hocam asla çözüme ulaşmak imkansız.Filmle ms'in ne alakası var?
Bahsettiğin şey ghosting ve ne ms'le ne de Hz ile alakası var. Tamamen panelle alakalı bir sorun.Asus tuf serisi genelde . 144hz monitörlerde filmler 24 fps olduğu için hareketli geçişlerde aksiyon sahnelerinde arka planda dalgalanma oluyor. 60 fps videolarda ve filmlerde sorun yok Forumda 10 arkadaş oturduk iyice araştırdık çözümü bulamadık. Kendi konum var fakat çözüm olduğu için cevap gelmedi. 144hz mi yoksa 1msden dolayı mı olduguna karar veremedik en son 1 msden olabileceğini düşündük. Reddite baktım yabancı forumlara baktım bunun çözümü sanırım yok. Alışma ile de alakalı olabilir. Akla gelebilecek her şeyi denememize rağmen asla çözümü yok. Tek çaresi çeşitli programlarla filmleri 60fps yapmak 60fps olmuyor da dalgalanma gidiyor. tam 5 aydır bu konuya kafa yoruyorum hocam asla çözüme ulaşmak imkansız.
IPS PANELMİ HANGİSİ DAHA İYİ HAGİ AÇIDAN ANLATIRMISINIZ
Ghosting yok hocam ne ufoda ne başka bir şeyde çıkmıyor çeşitli testleri yapmamıza rağmen yok. Aynı sorunu 75hz monitörde. 2 farklı bilgisayarda 2 farklı ekran kartında denedim onlarda olmuyor . Asus tuf serisinde olabilir fakat benq ve acerde yaşayanı da gördümBahsettiğin şey ghosting ve ne ms'le ne de Hz ile alakası var. Tamamen panelle alakalı bir sorun.