Sizce hangi ram tercih edilmeli?

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
554
2 ram arasında 30tl lik fark var ikiside 3000mhz CL16 ve ikisindede backplate bulunuyor sizce aradaki farka değermi?
508tl lik olan:

540tl lik olan:

2 ram arasında 30tl lik fark var ikiside 3000mhz CL16 ve ikisindede backplate bulunuyor sizce aradaki farka değermi?
508tl lik olan:

540tl lik olan:
Tabi ki de patriot üsteki kim bilir ne hiç ismini duymadım bir arkadaşıma bilgisayarcı leven marka ssd itelemis aşırı dandik

Son düzenleme:
Patriot daha mantıklı en azından bilindik bir marka garanti konusunda falan daha rahat edersin bence.

508tl lik olan:

540tl lik olan:
Bu arada 2. Elde temiz kullanılmış Garantisi fazla olan patriot lar satılıyor 3000 3200 mhz 400 tl ye falan

508tl lik olan:

540tl lik olan:
Patriot. Üsttekinin ne olduğu belli değil

Tabi ki de patriot üsteki kim bilir ne hiç ismini duymadım bir arkadaşıma bilgisayarcı ssd itelemis aşırı dandik
Patriot daha mantıklı en azından bilindik bir marka garanti konusunda falan daha rahat edersin bence.
Patriot u çoğu sistem incelemelerinde görüyorum güvenilir bi marka olduğu kesin ama sonuçta ram kolay kolay bozulan bir parça değil Mhz ve cl değerleri eşit olduğu için daha cazip geldi.

Patriot u çoğu sistem incelemelerinde görüyorum güvenilir bi marka olduğu kesin ama sonuçta ram kolay kolay bozulan bir parça değil Mhz ve cl değerleri eşit olduğu için daha cazip geldi.
Hocam ürün bilinmedik dandik bir ürün paramı çöpe atmak istiyorum dersen buyur al benim Umrumda bile olmaz benden çıkan bişey yok biz burda önerimizi yaparız tecrübemizi deneyimlerinizi paylaşırız bilgilerimizi sunarız gideriz alıp almamak sana kalmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Hocam ürün bilinmedik dandik bir ürün paramı çöpe atmak istiyorum dersen buyur al benim Umrumda bile olmaz benden çıkan bişey yok biz burda önerimizi yaparız tecrübemizi deneyimlerinizi paylaşırız bilgilerimizi sunarız gideriz alıp almamak sana kalmış.
Sana giren çıkan yok biliyorum paramı çöpe atmıyorum ve alacağımıda söylemedim ben aradaki farkı merak etmiştim sana hiç bir türlü herhangi bir şey girmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,414
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri