Sizce Hangi Seçenek?

Sizce hangisi

• Batman Arkham Collection 15,30 TL + Witcher 3 GOTY 14,99 TL

• Batman Arkham Origins 7,75 TL + Witcher 3 GOTY 14,99 TL

• Batman Arkham Collection 15,30 TL + Batman Arkham Origins 7,75 TL

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
3,931
Steamde bu üç seçenekten birini alacağım ama kararsız kaldım size danışmak istedim. Cüzdanda 30TL var. Ek olarak Arkham Knight oyununu sistemim kaldırmıyor o yüzden onu oynamayacağım ama Arkham Asylum ve Arkham City'nin toplam fiyatı neredeyse paketle aynı olduğu için paketi alıyorum.

Steamde bu üç seçenekten birini alacağım ama kararsız kaldım size danışmak istedim. Cüzdanda 30TL var. Ek olarak Arkham Knight oyununu sistemim kaldırmıyor o yüzden onu oynamayacağım ama Arkham Asylum ve Arkham City'nin toplam fiyatı neredeyse paketle aynı olduğu için paketi alıyorum.
1. seçenek daha mantıklı bence

Bana göre 1.seçenek daha mantıklıdır. Daha uzun saatler oynarsınız. Ayrıca Batman Arkham Origins'i pek tavsiye etmiyorum. Diğer batman oyunları daha zevkliydi kanımca. Arkham City onarsanız pek gerek kalmaz Origins oynamaya. Gene de çok kötü sayılmaz.

Arkham serisini alıyorsan Origins'i de almalısın, serinin ana oyunu çünkü. Serinin en kötüsü de değil bence; hikaye olarak Knight'tan daha iyiydi, sunum ve atmosfer olarak da City'den daha iyiydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri