Neler Yeni

Çözüldü✓ sizce hangi sistemi almaliyim

Tilsch

80+ Bronze
hocam almadim ama dediğim gibi toplama hakkında gram bilgim yok o yüzden hazır kasalara yöneldim ekipman olarakta elimde ekipmanim var onlari sonradan yenilerim hocam
İyi yapmışsın hocam hemen almamakla.Forumdaki arkadaşlar benim bulduğumdan daha iyisini bulurlar.Peki parça parça alırsanız montajlama veya güvenilir ve bu işlerden birine montajlatma şansınız var mıdır?Bu durum daha iyi parçalar toplamanın önünü açabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12-13K lazım 10k kurtarmaz
Hocam yukarıda attığıum sisteme bakar mısınız?Hocam pek hakim değilmiş ben de yardımcı olmaya çalışıyorum ama sizin de öneriniz var mıdır?

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Badem
İyi yapmışsın hocam hemen almamakla.Forumdaki arkadaşlar benim bulduğumdan daha iyisini bulurlar.Peki parça parça alırsanız montajlama veya güvenilir ve bu işlerden birine montajlatma şansınız var mıdır?Bu durum daha iyi parçalar toplamanın önünü açabilir.
hocam esnafı biliyorsunuz zaten hiç güvenemiyorum tanıdığım bi arkadaşım olsa ona hallettirebirim ama o da yok kolay bir işlemse ben yapabilirim

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Hocam itopya,vatan,game garaj,gamin gen gibi sitelere girip fiyat filtreisini 10k yapıp arama yapın derim.En uygun olanı buluğp köşede tutmak mantıklı olabilir.
hocam sen naptın gaming gen de daha yeni şikayetçi olan biri konu açtı adam dava açacakmış gaming genden almayın aldırmayın pişman olursunuz bir sürü şeyle uğraşırsınız

hocam almadim ama dediğim gibi toplama hakkında gram bilgim yok o yüzden hazır kasalara yöneldim ekipman olarakta elimde ekipmanim var onlari sonradan yenilerim hocam
daha almadıysan bir toplayalım sana

Tilsch

80+ Bronze
hocam sen naptın gaming gen de daha yeni şikayetçi olan biri konu açtı adam dava açacakmış gaming genden almayın aldırmayın pişman olursunuz bir sürü şeyle uğraşırsınız

Evet hocam da maalesef pek seçenek yok.Zaten baktım da pek bir şey denk gelmedi oradan.Sizin öneriniz var mıdır bu bütçe için?

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Badem

hayır hocam daha almadım yardımcı olursanız cok mutlu olurum

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
hayır hocam daha almadım yardımcı olursanız cok mutlu olurum
hocam gir bu linke aşağıda verdiğim özelleştirmeleri yap 10500 tl tutuyor gayet iyi sistem https://inventus.com.tr/fireflux

Ekran Kartı: XFX Speedster QICK 210 6500XT Ekran kartı
İşlemci: INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci
Anakart: MSI PRO H610M-B DDR4 Anakart
Kasa: COOLER MASTER MB311L ARGB TEMPERED GLASS 3xARGB MESH Kasa
Ram: ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200 MHz Bellek
SSD: XPG SX8100 Serisi 512GB M.2 3500-2400MB/s SSD

fakat monitör klavye mouse yok haberin olsun

eğer onlarla birlikte alacaksan mlsf biraz daha düşük bakmam lazım sana

Tilsch

80+ Bronze
hocam esnafı biliyorsunuz zaten hiç güvenemiyorum tanıdığım bi arkadaşım olsa ona hallettirebirim ama o da yok kolay bir işlemse ben yapabilirim
Hocam sizi tanımadığımdan pek bir şey diyemiyorum.Fakat bildiğim bir şey varsa kasanın kablolaması uğraştıracak onun kaçarı yok öyle olursa.Bu arada ben de sizin yerinizde olsam esnafla falan uğraşmam zarar gelir gerek yok bence.

eminbwdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Badem
hocam gir bu linke aşağıda verdiğim özelleştirmeleri yap 10500 TL tutuyor gayet iyi sistem https://inventus.com.tr/fireflux

hocam ekipman konusunda hic problem yok elimde var zaten onları sonradan değiştireceğim ama önerdiğiniz bilgisayara bir bakayım teşekkürler tekrar

Hocam sizi tanımadığımdan pek bir şey diyemiyorum.Fakat bildiğim bir şey varsa kasanın kablolaması uğraştıracak onun kaçarı yok öyle olursa.Bu arada ben de sizin yerinizde olsam esnafla falan uğraşmam zarar gelir gerek yok bence.
teşekkürler hocam o zaman ben hazır bir kasaya yoneliyorum

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
hocam ekipman konusunda hic problem yok elimde var zaten onları sonradan değiştireceğim ama önerdiğiniz bilgisayara bir bakayım teşekkürler tekrar
rica ederim özelleştirmeleri yapmayı unutmayın bu sistem sponsorlu olduğu için tek tek toplamaya göre daha ucuza geliyor

Tilsch

80+ Bronze
hocam gir bu linke aşağıda verdiğim özelleştirmeleri yap 10500 TL tutuyor gayet iyi sistem https://inventus.com.tr/fireflux

Ekran kartı biraz düşük kalmıyor mu sizce de?

teşekkürler hocam o zaman ben hazır bir kasaya yoneliyorum
Hazır kasadan ilerleriz hocam o zaman

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Ekran kartı biraz düşük kalmıyor mu sizce de?
rx 6500 xt performansı gtx 1660 ti ile rtx 3050 arası bir şey hocam gtx 1650 den kesinlikle daha iyi ve gtx 1650 alırsanız daha pahalı ve daha düşük performans

gayet iyi ekran kartı o fiyatttaki sisteme göre

aslında daha yeni 9kya gtx 1660 ti sistem paylaşıldı forumda o da iyiydi ama bu da onun kadar güçlü bir sistem hatta daha iyi

9k olan o sistem tükendi şuan

Tilsch

80+ Bronze
rx 6500 xt performansı gtx 1660 ti ile rtx 3050 arası bir şey hocam gtx 1650 den kesinlikle daha iyi ve gtx 1650 alırsanız daha pahalı ve daha düşük performans

gayet iyi ekran kartı o fiyatttaki sisteme göre
driver çökmesi yaşamaması da önemli hocam.6500xt de üst modellere kıyasla daha fazla yaşanıyor deniyor.Kimse uğraşmak istemez sonuçta.

Top Bottom