Öneri Sizce hangi sunduğum araba alınabilir

Memo21

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
270000
Kia Rio 2021 prestige 1.4l otomatik 247.000TL
Hyundai i20 style veyatta style plus 1.4mpi otomatik fiyatları pakete gore olacağından yazmadım
Renault clio touch 1.0tce otomatik 265.000TL
Yada sizin onere bileceginiz araç varsa söyle bilirsiniz ama 270bin tlnin altında olursa sevinirim ve bayan kullanacagindan dolayı sedan onermeyin lutfen

hyundai i20 al ingilizcecide var bizim hep az yakıyor diyor az yakıyor yani bence onu al

Eğer rio o paraya ise alın. En ucuz ikinci elleri bile 330 bin tl
Ve i20 de 300 küsür bin tl. Engelli indirimi ile alıyorsanız baya baya indirim oluyormuş.
Ben olsam tip nedeniyle i20 alırdım. Zaten kia ile aynı motor var üzerinde.
Clio da alınabilir ama ben hem hacim hem de tasarım nedeniyle i20 alırdım

Bunların arasından Clio derim. İ20 ve Riodaki atmosferik motorların 1.0 tce motora karşı hiç şansı yok. Clioda eğer bulabilirseniz EDC şanzıman alın X-Tronic CVT olması lazım arabayı baya kısıyor. Ayrıca 1.0 TSI 110luk makyajsız Fabialara bakabilirsiniz. Biraz uçuk olacak ama Fiat 500lere bakabilirsiniz çok sevdiğim bir otomobildir.

Bunların arasından Clio derim. İ20 ve Riodaki atmosferik motorların 1.0 tce motora karşı hiç şansı yok. Clioda eğer bulabilirseniz EDC şanzıman alın X-Tronic CVT olması lazım arabayı baya kısıyor. Ayrıca 1.0 TSI 110luk makyajsız Fabialara bakabilirsiniz. Biraz uçuk olacak ama Fiat 500lere bakabilirsiniz çok sevdiğim bir otomobildir.
Clio da korktugum tek şey yokuslarda tıkanması yani çünkü çok fazla uzun yapan kişiyiz şehir içi olsun şehir dışı olsun hep gezeriz onun için yakıt ve güç çok önemli clio tokuşlar da tıkanır diye korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onerin için tesekkurler

Clio da korktugum tek şey yokuslarda tıkanması yani çünkü çok fazla uzun yapan kişiyiz şehir içi olsun şehir dışı olsun hep gezeriz onun için yakıt ve güç çok önemli clio tokuşlar da tıkanır diye korkuyorum
3ü arasında en güçlü motor Clio'da. O tıkanana kadar diğerleri çoktan tıkanmış olur.

Yeni toyotadaki gibimi
CVT şanzımanda vites oranı yoktur varmış gibi davranır. Atıyorum sözde 6. oranda giderken dip gaz yaptınız devir aniden yükselir ve hep öyle kalır bu sayede hep sözde 6. oranda gidersiniz ama yeni CVTler baya gelişti bildiğimiz şanzımanlar gibi çalışmaya başladı oran taklitlerini güzel yapıyorlar ama güç iletimindeki kaybı çok fazla bu arada yokuşta tıkanacaksa 1.4 atmosferikler tıkanır torkları düşük ve o torku verdiği aralık daha az verdiği devirler ise üst devirler. Clioda galiba cvt 90hp edc 100hp.

Geri