Oyunlarda akıcı oynatıyorİlk defa mediatek işlemci kullanacağım o yüzden bilemedim
Mi 11 Lite kullandım reklam vardı.Reklamli arayuze sahip hocam Poco ve Redmiler. Ayrica Xiaomi 14T, S24 FE'den de daha iyi fotograf cekiyor. Yani Poco falan rakip degil.
12 serisinden sonra reklamlar kesildi hocam. Ondan once hepsinde vardi.Mi 11 Lite kullandım reklam vardı.
yalnız 14T'nin işletim sistemi de Hyper OSOzaman xioami 14t yolu gözükcek gibi
Oda var telde FPS ler bu şekildeBenim zaten main oyun olarak mlbb oda 120 fps versin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hocam işlemci olarak bi tık geride .
Bu FPS gerçek olmuyor ki geneldeOda var telde FPS ler bu şekilde
Bu X6 pro nün FPs degerleri
pubg mobıle new state cod butun yuksek oyunları oynadım ısınma her sekıle var hocam her cıhazda zaten fan olmadan hıcbır cıhazda oyun oynayamassın gunluk kullanımda oyun harıc ısınma soz konusu degıl catur cutur mıs gıbı cıhaz ama yd almanı tavsıye ederım tr pahalıIsınma vs bazı problemler varmıs sende var mı bu tarz ? Hangi oyun oynuyorsun
valla hiç bir problem yaşamadım herşeyin içinden geçmeye çalışıyorum usta x6 pro bendede var herşeyi ultra veya en yüksek performansta zorluyorum helal olsun dayanıyor sıcak odada olduğum için soğsun diye fan almıştım güzel serinyaBen X6 pro kullanıyorum. Wildrif oynuyorum ısınıyor ama eli rahatsız etmiyor
Bı ara roblox oynamayı denemiştim bitek onda telefon alev gibi oldu onun haricinde öbür oyunlarda çok ısınmadı