Sizce hangi telefonu almalıyım?

kendime alacak olsam 14T alırdım

Bence de 14T güzel makine de uzun ömürlü gider mi diye beni tereddüte düşürüyor.
Xiaomi cihazlar uzun omurlu gitmez kullanana gore degisir mesela sen telefonu sadece insta ve aramalar icin kullaniyorsan uzun gider ama genel olarak samsung daha uzunomurludur butceni artirip 256 S24Fe alabiliyorsan hic dusunme ikisi arasinda baya bi islemci farki var hic dusunme S24fe al gec ama 256 al 128 bu yilda kullanilmaz

S24 FE.

Xiaomi cihazlar uzun omurlu gitmez kullanana gore degisir mesela sen telefonu sadece insta ve aramalar icin kullaniyorsan uzun gider ama genel olarak samsung daha uzunomurludur butceni artirip 256 S24Fe alabiliyorsan hic dusunme ikisi arasinda baya bi islemci farki var hic dusunme S24fe al gec ama 256 al 128 bu yilda kullanilmaz
Hocam söylediğim gibi oyun oynamam bence 14T güzel tercih ne dersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 FE de güzel makine de bana hızlı şarj lazım ya 25W olmamış bence o makineye

Hocam söylediğim gibi oyun oynamam bence 14T güzel tercih ne dersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 FE de güzel makine de bana hızlı şarj lazım ya 25W olmamış bence o makineye
Oyun oynamiyorsaniz bile 14T ile S24Fe arasinda islemci farki var. Xiaomi cihazlar iyi guzel ama Samsung S serisi ile karsilastirmak en bastan hata. S24Fe dururken 14T alana gulerim ben

S24 FE tabii ki.
F6 20 üstüne alınmaz, 19-20k olmalı fiyatı.

Exynoslar kronik sorunlu diyolar hocam bir beni o korkutuyor.Birkaç güncellemeden sonra sapıtıyor diyenler var karar veremedim.

Exynoslar kronik sorunlu diyolar hocam bir beni o korkutuyor.Birkaç güncellemeden sonra sapıtıyor diyenler var karar veremedim.
2400e en top seviye exynos, orta seviyede almayın derim ama 2400e güzel icat bana göre.
Ha tabii ki bi SD değil, takıntınız varsa 5k çıkın S23 alın geçin.

düz s23 aldım hem kibar hem hafif hem küçük gayet öneririm

Geri