sizce hangisi daha iyi ?

Ya şöyle diyim ben RGB sevmiyorum ışık hiç sevmiyorum ama şimdi x570 ud yi aldım tam verim de alabilirm şahsen yazdıklarından bunu anladım ama o fiyata diyosunki b550 daha mantıklı
Dostum bak senin sevip sevmemen önemli değil, anakartta o girişlerin olması ve sayısı özellik demektir. Anakart bunlara göre seçilir zaten. Evet, dediğimi anlamışsın. B550 chipsetli olup o fiyat bandında X570 UD'yi tokatlayacak anakartlar var, neden hala X570 UD yani :D.

Dostum bak senin sevip sevmemen önemli değil, anakartta o girişlerin olması ve sayısı özellik demektir. Anakart bunlara göre seçilir zaten. Evet, dediğimi anlamışsın. B550 chipsetli olup o fiyat bandında X570 UD'yi tokatlayacak anakartlar var, neden hala X570 UD yani :D.
Mesala dedigin ilk cumlede şöyle diyim bende ben onları özellik olarak görmem rgb benim için özellik değildir ama bana tam performans vericekse ud zaten ben b550 yerine alırım ama ve lakin b550 daha üstün bi performans veriyorsa elbette b550 yada x570 tuf 😂😂

Mesala dedigin ilk cumlede şöyle diyim bende ben onları özellik olarak görmem RGB benim için özellik değildir ama bana tam performans vericekse ud zaten ben b550 yerine alırım ama ve lakin b550 daha üstün bi performans veriyorsa elbette b550 yada x570 tuf 😂😂
VRM'ler daha iyi olduğu için MAG B550 TOMAHAWK daha mantıklı. RGB sana göre özellik olmayabilir ama "sana" göre. X570 UD'den vazgeç, MAG B550 TOMAHAWK al, keyfine bak!

X570 tuf nasıl ?
Güzel tabii ama aynı VRM kalitesindeki TUF GAMING B550-PLUS'u 400-450 ₺ daha ucuza alıyorsun. Daha Fiyat/Performans. Workstation açtığın falan da yok, X570 chipsetli anakart almaya da gerek yok. Sırf daha üst chipset var diye daha düşük bir model a-lın-maz, nokta!

Güzel tabii ama aynı VRM kalitesindeki TUF GAMING B550-PLUS'u 400-450 ₺ daha ucuza alıyorsun. Daha Fiyat/Performans. Workstation açtığın falan da yok, X570 chipsetli anakart almaya da gerek yok. Sırf daha üst chipset var diye daha düşük bir model a-lın-maz, nokta!
Ozaman senin dediğinden yanayım dostum saolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri