Neler Yeni

Sizce Hangisi? Galax RTX 4070 TI Super SG vs Asus RTX 4070 Ti ProArt?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
Merhaba, Hepsiburada'dan ekran kartı alıcam Galax RTX 4070 TI Super SG 16GB vs Asus RTX 4070 Ti ProArt 12GB İkisi arasında kaldım
Sizce hangisi? Biraz Marka takıntım var ekstra olarak ProArt hastasıyım monitörüm dahi profosyonel renk için ProArt
Galax RTX 4070 TI Super SG 16GB 33.842 TL Link!
Asus RTX 4070 Ti ProArt 12GB 33.564,44 TL Link!

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
ProArt çok elit duruyor, ben çok beğeniyorum. Birde Asus olma artısı var.

Asus bu ekran kartlarını soğutma işini beceriyor, Son 2 ekran kartımda Asus'tu ve Dual modeliydi, yani en dip modeldi ama hiç ısınma sorunu yoktu. RX580 ve 7800XT ekran kartları, ikisinde de oyunlarda 65 derecelerde takılıyordu ısılar, 70-75i çok zor görüyordu.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
ti super tabii ki şöyle saçma sapan sorular soramyın, 2 farklı nvidia modeli. ikisi aynı kart olur öyle model karşılaştırması yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ti super tabii ki şöyle saçma sapan sorular soramyın, 2 farklı nvidia modeli. ikisi aynı kart olur öyle model karşılaştırması yaparsın.
Merhaba sevgili dostum, fikrin için teşekkür ederim. Ancak, soruma “saçma sapan” şeklinde bir yorumda bulunmazsan sevinirim. Ti Super’in, Ti’den üstün olduğunu biliyorum; lakin yukarıda yazdığım yazıya dikkatlice bakmanı isterim. “Marka takıntısı var” ifadesini gözden kaçırmadığını düşünüyorum. Sadece bir soruydu bu. Şimdi, yorumundaki "saçma sapan" ifadesini çıkararak yanıt verirsen çok makbule geçer. :)

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Ti-s modeline yönel. Keza ProArt ve SG modeli de artıları ve eksileri ile nötürlüyor. (Tuf ile kıyaslamayı tercih ederim)
Özellikle Galax SG ler şu an çok ucuz. Bu kalitede bir modeli bu fiyatta koyduklarına göre iki güne zam gelecek gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ti-s modeline yönel. Keza ProArt ve SG modeli de artıları ve eksileri ile nötürlüyor. (Tuf ile kıyaslamayı tercih ederim)
Özellikle Galax SG ler şu an çok ucuz. Bu kalitede bir modeli bu fiyatta koyduklarına göre iki güne zam gelecek gibi.
Merhaba, teşekkür ederim. GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG Modelini aldım hepsiburada üzerinden lakin satıcının google'da pek iç açıcı yorumları yok yarı yarıya hem iyi hem kötü diyebiliriz. biraz terettüdeyim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Merhaba, teşekkür ederim. GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG Modelini aldım hepsiburada üzerinden lakin satıcının google'da pek iç açıcı yorumları yok yarı yarıya hem iyi hem kötü diyebiliriz. biraz terettüdeyim
Betaplus = gaming gen TR ve Laptop gen TR.
Ki o da güvenilir bir firmadır. Kendi sitesinde daha ucuz olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emircan Sivri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,040
Üyeler
161,192