Özellik olarak hp daha iyi hocam. Ama rami 8.Hp de ryzen 5 5600h var lenovoda i5 11300h var sizce rami iyi diye lenovomu alayım yoksa hp ve hp de 3050ti var diyorsannız onunda düz modeli var o zamandada hp seçerdiniz çok kararsız kadım acil uyardım
Alıntıyı görüntüle
bana sorarsan Hp Al sonradan 8 gb ekleme yaparsın öyle daha mantıklı.Hp de ryzen 5 5600h var lenovoda i5 11300h var sizce rami iyi diye lenovomu alayım yoksa hp ve hp de 3050ti var diyorsannız onunda düz modeli var o zamandada hp seçerdiniz çok kararsız kadım acil uyardım
Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum. Ram 16 Olsa Daha İyi OlurduÖzellik olarak hp daha iyi hocam. Ama rami 8.
Lenovoyu al bence 3050 nin çekirdek hızı daha yüksek görünüyor ti modelinden bir de 16 gb ram olması daha iyi bence yine de karar sana kalmışHp de ryzen 5 5600h var lenovoda i5 11300h var sizce rami iyi diye lenovomu alayım yoksa hp ve hp de 3050ti var diyorsannız onunda düz modeli var o zamandada hp seçerdiniz çok kararsız kadım acil uyardım
Alıntıyı görüntüle
Bende ondan arada kaldim bi yanda r5 5600h bi yanda 16gb ralenovo da 16 ram olması biraz kendine çekiyor gibi
Hp nin tek iyi yanı işlemci vede önemli bişey ama lenovo ekran klavye ve soğutma yönünde daha iyi galiba lenovo alcam teknik destekte daha güçlüLenovoyu al bence 3050 nin çekirdek hızı daha yüksek görünüyor ti modelinden bir de 16 gb ram olması daha iyi bence yine de karar sana kalmış