Neler Yeni

Sizce hangisini almaliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür Kaptam
Oncelikle bu olay ile ilgili fazla konu actim kusura bakmayın en sonunda secenekleri 2 ye indirgedim fikrinizi belirtirseniz sevinirim
1. Secenek iphone se 2022 64 gb degisen yok pil 86
2. Seçenek iphone 12 mini 64 gb yenilenmiş
12 minide 6 taksit var aylik 3100 e gelcek se icin ise kredi cekecegim 2500 e gelcek
600 tl fark icin degermi sizce 12 mini daha cok hosuma gidiyor ama yenilenmiş olmasi bir yandan daha guvenilir gelirken resmi olarak bir yandanda degisen parcalar guven vermiyor saticiyi ariyip siparis etmeden degiseni ogrenmeye calissam ona gore davransam nasil olur

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ulaş dursun
hiçbiri bence s24fe. 12 minide se de bataryalar dayanmaz kapasiteleri az. ama illa bunları alıcaksan se modeli işlemcisi 1 sene daha yeni ama ekran ve kamera kötü hocam kesinlikle 2side yanlış seçenek biraz bütçe arttırmalısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür Kaptam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbiri bence s24fe. 12 minide se de bataryalar dayanmaz kapasiteleri az. ama illa bunları alıcaksan se modeli işlemcisi 1 sene daha yeni ama ekran ve kamera kötü hocam kesinlikle 2side yanlış seçenek biraz bütçe arttırmalısınız
Hocam android istemiyorum ikinci el 13 mini nasil olur 25 k 128 gb pil 87 hatasiz ama fatura kutu yok takasta 11 t 128 yd verince 20 k ya gelecek mantıklımı

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ulaş dursun
Hocam android istemiyorum ikinci el 13 mini nasil olur 25 k 128 gb pil 87 hatasiz ama fatura kutu yok takasta 11 t 128 yd verince 20 k ya gelecek mantıklımı
13 mini biraz daha iyi. ama alınabiliyorsa düz 13 alın yoksa 13mini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 serisini boşverin bataryası gitmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür Kaptam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ha tamam o zaman verin 20k ip13 mini iyi olur
Hocam fazla vaktinizi aldim ama son olarak şunu sormak istiuorum ip 13 mini ve se 2022 arasinda 12 k fark var se 2022 kutu faturasi var ekstra olarak ikisindede ayni islemci var ikiside ayni yila kadar guncelleme alcak kamerasi ben fotograf cekinen biri olmadigim icin se dahi yeterli olur ekran ise zaten film dizi icin tv yada ipad kullaniyorum yani mini 13 sadece batarya olarak ki oda cok disari cikan biri degilim birde tasarim olarak one geciyor benim acimdan ekranida ufakda olsa es gecmemek lazim sizce bu 12 k ya degermi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
ulaş dursun
Hocam fazla vaktinizi aldim ama son olarak şunu sormak istiuorum ip 13 mini ve se 2022 arasinda 12 k fark var se 2022 kutu faturasi var ekstra olarak ikisindede ayni islemci var ikiside ayni yila kadar guncelleme alcak kamerasi ben fotograf cekinen biri olmadigim icin se dahi yeterli olur ekran ise zaten film dizi icin tv yada ipad kullaniyorum yani mini 13 sadece batarya olarak ki oda cok disari cikan biri degilim birde tasarim olarak one geciyor benim acimdan ekranida ufakda olsa es gecmemek lazim sizce bu 12 k ya degermi
zor soru se nin tasarımı da eski kasa kamera zaten bariz kötü ekran da lcd. size kalmış gidin bi apple storeda deneyin isterseniz seyi ben şahsen se hayatta almazdım

Top Bottom