SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Reaksiyon skoru
81
Bütçe
55000
Bütçem kredi kartına taksit ile yapacağım için maks 50-55k iki fikir arasında kaldım
1. PlayStation 5 çift kol + oyun için bir Televizyon almak
2. 2k görüntü verebilecek bir masaüstü+ ona göre de 2k bir monitör yada 1080p 240hz üstü monitör almak ekipmana çok ihtiyacım yok bu iki fikir açısından hangisini yapayım aldığım ürünleri de taksit ile alacağım.

Bütçem kredi kartına taksit ile yapacağım için maks 50-55k iki fikir arasında kaldım
1. PlayStation 5 çift kol + oyun için bir Televizyon almak
2. 2k görüntü verebilecek bir masaüstü+ ona göre de 2k bir monitör yada 1080p 240hz üstü monitör almak ekipmana çok ihtiyacım yok bu iki fikir açısından hangisini yapayım aldığım ürünleri de taksit ile alacağım.
Pc her zaman avantajlı sıkıldın yükselt ama ps öyle değil

Hocam Türkçe oyun oynama beklentin varsa ve dil konusunda ileri seviye bilgin yoksa konsol önermem. Uzun yıllar xbox kullanicisiyim artik canima tak etti pc topluyorum sadece Türkçe yama için

Hocam Türkçe oyun oynama beklentin varsa ve dil konusunda ileri seviye bilgin yoksa konsol önermem. Uzun yıllar xbox kullanicisiyim artik canima tak etti pc topluyorum sadece Türkçe yama için
Normalde bende Xbox kullanıcısı idim ama oyunlar PS Gelince artık Xbox ın bir avantajı yok artık PS mi yoksa PC mi düşüncesine girdim

Kanka 50bin e pc ariyorum bende beraber bulalalim alalim :) gamepass i pc xe 400tl suan xbox daki 809 tl olan versiyonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,448
Üyeler
184,457
Son üye
FatihSonmez
Geri