Neler Yeni

Sizce hava temizleyici işimi görür mü

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar
ben günde 1.5 2 paket sigara içen birisiyim ve evden iş yapıyorum canımdan çok sevdiğim de bir kedim var sürekli o yüzden yaz kış pencerem açık olur yaktığım doğalgazın da klima nında çok bir anlamı kalmıyor hava temizleyici daha önce kullanmadım sizce bu ürünü alsam pencere kapalı olsa sigara kokusunu dumanını başarılı bir şekilde temizleyebilir mi

ikisi arasında hangisini almamı tavsiye edersiniz bu arada

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hazar Salman
Merhaba, ben Xiaomi Air Purifier 4 kullanıyorum. Sigara, yanık kokusunu birkaç dakika içinde geçiriyor. Ortamı havalandırıyor. Yazın en güçlü modda soğuk hava bile veriyor (tabi bu kendi özelliği değil). İçinde bir filtre var ve ara sıra onu süpürge içe tozunu çekmen gerekiyor. Uygulaması var ve ordan manuel ayarlama da yapabiliyorsun. Otomatik olarak açılış-kapanış saatlerini de ayarlayabiliyorsun

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
ben günde 1.5 2 paket sigara içen birisiyim ve evden iş yapıyorum canımdan çok sevdiğim de bir kedim var sürekli o yüzden yaz kış pencerem açık olur yaktığım doğalgazın da klima nında çok bir anlamı kalmıyor hava temizleyici daha önce kullanmadım sizce bu ürünü alsam pencere kapalı olsa sigara kokusunu dumanını başarılı bir şekilde temizleyebilir mi

ikisi arasında hangisini almamı tavsiye edersiniz bu arada

hacom icerisi cok bunaltmaya başladıgında 5 dk odayı havalandırsanız yeterli olur bunlara para vermeye gerek yok..

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hacom icerisi cok bunaltmaya başladıgında 5 dk odayı havalandırsanız yeterli olur bunlara para vermeye gerek yok..
var hocam var köpek gibi sigara içen adamım hani pencereye çıksam içsem dicem yine peşimden geliyor ben sigarayı içince lüp diye dumanı çeken birşeye ihtiyacım var evde tek olsam zaten almam bu ürünleri de kediye rahatsızlık vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, ben Xiaomi Air Purifier 4 kullanıyorum. Sigara, yanık kokusunu birkaç dakika içinde geçiriyor. Ortamı havalandırıyor. Yazın en güçlü modda soğuk hava bile veriyor (tabi bu kendi özelliği değil). İçinde bir filtre var ve ara sıra onu süpürge içe tozunu çekmen gerekiyor. Uygulaması var ve ordan manuel ayarlama da yapabiliyorsun. Otomatik olarak açılış-kapanış saatlerini de ayarlayabiliyorsun
küçük bir odam var sadece orada kullanıcam bu ürünlerden hangisini almamı tavsiye edersiniz

bu arada sizin ürünün yorumları o kadar iyi ki şimdi sipariş geçesim geldi kedisi olanlar sigara dumanı istemeyenler çok beğenmiş tam da bana göre ürün gibi

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,661
İsim
Hacı
Faydası olur

Purifier 4 Lite​

Yeterli olacaktır.

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hazar Salman
küçük bir odam var sadece orada kullanıcam bu ürünlerden hangisini almamı tavsiye edersiniz

bu arada sizin ürünün yorumları o kadar iyi ki şimdi sipariş geçesim geldi kedisi olanlar sigara dumanı istemeyenler çok beğenmiş tam da bana göre ürün gibi
Hocam benim aldığım ürünü tavsiye ederim. Otomatik modda kullandığınızda ayarlamanıza bile gerek kalmadan saniyeler içerisinde sigara dumanını alıyor ve ona göre hızını arttırıyor.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar
Hocam benim aldığım ürünü tavsiye ederim. Otomatik modda kullandığınızda ayarlamanıza bile gerek kalmadan saniyeler içerisinde sigara dumanını alıyor ve ona göre hızını arttırıyor.
bahsettiğiniz ürün bu değil mi yanlışlık olmasın ne kadara almıştınız

Faydası olur

Purifier 4 Lite​

Yeterli olacaktır.
hocam şöyle birim durum var
iki üründe trendyol da satıldığı için 6 taksit yapabiliyorum 4 lite ı n11 de mediamarkt satıyor ama taksit seçeneği yok bu durumda trendyoldan 1k fazla verip daha güçlü ürünü almak sanırım daha mantıklı değil mi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,661
İsim
Hacı
bahsettiğiniz ürün bu değil mi yanlışlık olmasın ne kadara almıştınız

hocam şöyle birim durum var
iki üründe trendyol da satıldığı için 6 taksit yapabiliyorum 4 lite ı n11 de mediamarkt satıyor ama taksit seçeneği yok bu durumda trendyoldan 1k fazla verip daha güçlü ürünü almak sanırım daha mantıklı değil mi
Taksit varsa 6k ver daha iyisini al.

1k 1k ödersin :)

Bu arada filitrenin naylonu oluyormuş onu sökmeyi unutmayın instagramda karşıma çıkıp duruyor 🤣

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Süleyman Bekar

Bu arada filitrenin naylonu oluyormuş onu sökmeyi unutmayın instagramda karşıma çıkıp duruyor 🤣
aynen onu bende görmüştüm :D

bu arada mantıken daha iyi olması lazım da kağıt üzerinde bakmadım

Xiaomi Mi Air Purifier 4, lite dan daha iyi değil mi​

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,661
İsim
Hacı
aynen onu bende görmüştüm :D

bu arada mantıken daha iyi olması lazım da kağıt üzerinde bakmadım