Sizce iç savaş çıkar mı

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
aydında yaşıyorum bu özlem çerçeoglu akpye geçti burda akpye 2 kat fark atarak seçim kazanıyordu cumhurbaşkanlıgı seçimini tayyip kazansa dinciiler ve kemalistler arasında bi çatışma çıkarma ben yüksek olasılık veriyorum

aydında yaşıyorum bu özlem çerçeoglu akpye geçti burda akpye 2 kat fark atarak seçim kazanıyordu cumhurbaşkanlıgı seçimini tayyip kazansa dinciiler ve kemalistler arasında bi çatışma çıkarma ben yüksek olasılık veriyorum
Kazanamayacağı için sıkıntı yok :D

Çok rahat kazanacak.Vakti ne zaman dolarsa o zaman bırakır
Vakti doldu zaten aday olamıyor ama muhalefetin bu konuyu haraslaması lazım. Bu kozu kullanmazlarsa herzaman ki gibi anayasayı sallamadan kendini aday yapar :D

İç savaş kimlerle ne arasında çıkacak? Halk ve AKP'liler desek, artık evde zor tutulan bir %50 yok. Ekrem İmamoğlu'na verilen gözle görülür halk desteğine karşı AKP'nin elde kalan müritleri de bir şeyler yapmaya çalışıyor ama güldürmekten ileri gidemiyorlar. Geçen üç dört tane ergeni gofretle tutup şeriat yürüyüşü yapmışlar. Kimi Rabia, kimi bozkurt yapıyor. :)

bir şey olmaz tayip gider

Çok rahat kazanması imkansız KK varken bile az farkla kazandı o da cahil karadeniz halkı sayesinde ekrem imamoğlu olsaydı milyon farkla alırdı net.
İmamoğluda paket oldu ama olmasa imkansız olurduda kazanmasıda pek düşük ihtimal değil
Post automatically merged:

Vakti doldu zaten aday olamıyor ama muhalefetin bu konuyu haraslaması lazım. Bu kozu kullanmazlarsa herzaman ki gibi anayasayı sallamadan kendini aday yapar :D
Geçende olamıyordu sözde hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri