Neler Yeni

Sizce İdam Gelmeli mi?

İdam gelmelimi

• Gelmeli

Oylar: 35 47.3%
  • Gelmemeli

Oylar: 39 52.7%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
İdam canilikten başka bir şey değildir bence. İnsanların cezaları düzgün uygulansa zaten idama falan ihtiyaç kalmayacak ama şuan öyle bir adalet sistemimiz var ki idam getirilse mi diye düşündürtüyor insana. Ama yine de idam = canilik o yüzden idam getirilmemeli.

Doğuhan

80+ Silver
İdam canilikten başka bir şey değildir bence. İnsanların cezaları düzgün uygulansa zaten idama falan ihtiyaç kalmayacak ama şuan öyle bir adalet sistemimiz var ki idam getirilse mi diye düşündürtüyor insana. Ama yine de idam = canilik o yüzden idam getirilmemeli.
Bence t*cavüz olayına karışan birisi bu dünyada yaşamamalı

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Bence tecavüz ve çocuk istismarı gibi suçlara idam gelmeli
Böyle bir şey dış itibarımız iyi değilken ülkeyi faşist gibi gösterir
Ayrıca çok eleştiri yer bu çünkü çok büyük bir kara muhalefet aşırı şekilde eleştirir kamuoyuna gidilmezse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence t*cavüz olayına karışan birisi bu dünyada yaşamamalı
İdam genelde ip ile oluyor o da acısız ölüm olur
Giyotin gibi şeyler de aynı şekilde
Bence maden ocaklarında çalıştırılmalı böyle insanlar ülkeye istihdam yaratsınlar yanlarına da bir güvenlik ohh mis.

Doğuhan

80+ Silver
Böyle bir şey dış itibarımız iyi değilken ülkeyi faşist gibi gösterir
Ayrıca çok eleştiri yer bu çünkü çok büyük bir kara muhalefet aşırı şekilde eleştirir kamuoyuna gidilmezse.

İdam genelde ip ile oluyor o da acısız ölüm olur
Giyotin gibi şeyler de aynı şekilde
Bence maden ocaklarında çalıştırılmalı böyle insanlar ülkeye istihdam yaratsınlar yanlarına da bir güvenlik ohh mis.
Bulgaristanda sanırım koruyucu eldiven maske vs vermeden sanayi işlerinde ölene kadar çalışyırıyorlarmış eskiden

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Bulgaristanda sanırım koruyucu eldiven maske vs vermeden sanayi işlerinde ölene kadar çalışyırıyorlarmış eskiden
Öyle olmaz ama işte o zaman kısa süreli istihdam olur uzun süreli olursa ülkeye daha çok para sokar daha iyi olmaz mı sence de?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Bazı haksız idamlar olabileceği için gelmemeli.
Haksız hapis de yatabilir diyeceksiniz, haksız hapsin dönüşü var bunun yok.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi o zaman üzerinize iftira atıldığında da idam edilirken ne yapacaksınız? İftira atılan insanlar da var.

Doğuhan

80+ Silver
Öyle olmaz ama işte o zaman kısa süreli istihdam olur uzun süreli olursa ülkeye daha çok para sokar daha iyi olmaz mı sence de?
Evet fabrikalarda köle olarak kullanma fikri güzel ama buna çooookk karşı çıkan olur

İyi o zaman üzerinize iftira atıldığında da idam edilirken ne yapacaksınız? İftira atılan insanlar da var.
Suçlusu kesin belli davalar?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
İdam kararı genelde 6 ay ila 1 yıl süre içinde dolaşır ve yalnızca bir kişi kara vermez...
Ben 1 kişi karar verir demedim ki? Haksız idam olur dedim. Ayrıca haksız idam, karar süreci 2 yıl bile olsa yine olur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Ben 1 kişi karar verir demedim ki? Haksız idam olur dedim. Ayrıca haksız idam, kara süreci 2 yıl bile olsa yine olur.
Herkes zaten haksızlık yaparsa normal adalet sistemine güvenmek de saçma olur haksız idam 10 kişinin önünden geçse hapis kararı 2 veyahut 3 kişinin önünden geçiyor
Haksız idam olma ihtimali en az 5 ila 3.3 kat daha zor yani.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bu ülkede hapise bile atılmayan suçlular var. Gelirse cidden düzgün şekilde işleyeceğine inanıyor musunuz? Kişisel çıkarlar uğruna kullanılacak bir şeye dönüşür kesinlikle bu ülkeye gelmemeli.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
6379CFBE-6C35-4DC7-AE3B-AB7C37502F56.jpeg

çok çekişmeli 😄

Top Bottom