Neler Yeni

Öneri Sizce ikisinden hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Router lazım mutfak ve bir oda da çekmiyor arada modem ile 5 metreden fazla var sizce hangisi veya 200 liraya kadar öneriniz var mı ?

3.konu olduğunu biliyorum mallesef yükseltme seçeneği olmadığı için yenisini açmak zorundayım.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Router lazım mutfak ve bir oda da çekmiyor arada modem ile 5 metreden fazla var sizce hangisi veya 200 liraya kadar öneriniz var mı ?

3.konu olduğunu biliyorum mallesef yükseltme seçeneği olmadığı için yenisini açmak zorundayım.
Ben olsam Xiaomi Mi Pro'yu alır geçerdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evin internet çekmeyen yerleri için modemi binevi yakınlaştırma görevini yapıyor ve sinyal gücünü arttırıyor. Gayet de işe yarayan bir alet.
Yani arada baya bir fark 10 metre filan vardır galiba.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bu router olarak gayet de fazlasıyla yeter. Ben alırken bu ürün yoktu, fişe tak kullan inca aldım o bile işe yarıyor. 3 katlı evde yaşıyorum, (zemin üstü) 1. kattan bodruma kadar interneti iletiyor. Çatıda terasta mangal keyfi yaparken bile internet çekiyor orada da. Hoş ana modem de çekiyor çatıda ama 1-2 diş çekiyor, router ile 4-5 diş oluyor ve hızda epey fark yaşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Bu router olarak gayet de fazlasıyla yeter. Ben alırken bu ürün yoktu, fişe tak kullan inca aldım o bile işe yarıyor. 3 katlı evde yaşıyorum, (zemin üstü) 1. kattan bodruma kadar interneti iletiyor. Çatıda terasta mangal keyfi yaparken bile internet çekiyor orada da. Hoş ana modem de çekiyor çatıda ama 1-2 diş çekiyor, router ile 4-5 diş oluyor ve hızda epey fark yaşıyorum.
O zaman pro modelini alıp geçiyorum. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,551
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom