Sizce iPhone 16e'ye geçmeli miyim?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
43
Bütçe
41000
Elimde iPhone 13 cihazım var ve şuan pil sağlığı %88. iPhone 16e şu anda 41000₺ elimdeki cihazı 27-27500₺ bandına satmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? (0,5x'i pek kullanmıyorum)

Elimde iPhone 13 cihazım var ve şuan pil sağlığı %88. iPhone 16e şu anda 41000₺ elimdeki cihazı 27-27500₺ bandına satmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? (0,5x'i pek kullanmıyorum)
13ün güncel işlemciye sahip daha uzun destek alacak yapay zekalı ve pili çok daha iyi giden hali gibi düşünebilirsin. Telefonu satmak yerine takasa da verebilirsin büyük ihtimalle ek destek falan derken o rakamları verirler.

eğer telefonu yoğun kullanmıyorsanız veya telefonla sıkıntınız yoksa gerek yok bence

Son düzenleme:
Çok mantıklı, batarya konusunda baya başarılı 16e. Kamerası da yeterli.

16e seni daha mutlu edecektir fakat elindeki cihazı 23 24 binin üzerine satabileceğini sanmıyorum

16e seni daha mutlu edecektir fakat elindeki cihazı 23 24 binin üzerine satabileceğini sanmıyorum
pazar araştırması yaptım sarı sitede dediğiniz fiyatlara çizikli ve pil sağlığı %80 civarı telefonlar var. cihazımda herhangi bir sıkıntı yok kozmetik olarak 10/10. yine de fiyatı düşürmeli miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 ye satarsan gayet iyi geniş açı ve küçük telefon sıkıntı değilse
ekran boyutu iPhone 13 ile aynı zaten o yüzden o konuda sıkıntı yaşamam geniş açıyı da kullanmıyorum nerdeyse.

Gereksiz

Zam gelmeden al bence. Her bir kaç ayda bir fiyatlar yükseliyor.
Ben 13 ü 38.800 tl iken aldım. O zaman 15 vardı. 16 nın çıkmasıyla 13 ün fiyatının 32 lere kadar hatta bazı indirimlerle 27-30 civarlarına kadar indiğini gördüm. O yüzden daha da zam yer mi, yoksa bir tek benim mi şanssızlığıma denk geldi bilemiyorum. Yeni seri çıkınca eskisi düşüyor ama ben bu kanıya vardım.

Ben 13 ü 38.800 tl iken aldım. O zaman 15 vardı. 16 nın çıkmasıyla 13 ün fiyatının 32 lere kadar hatta bazı indirimlerle 27-30 civarlarına kadar indiğini gördüm. O yüzden daha da zam yer mi, yoksa bir tek benim mi şanssızlığıma denk geldi bilemiyorum. Yeni seri çıkınca eskisi düşüyor ama ben bu kanıya vardım.
Normal şartlarda öyle. Ama sade normal şartlarda.

pazar araştırması yaptım sarı sitede dediğiniz fiyatlara çizikli ve pil sağlığı %80 civarı telefonlar var. cihazımda herhangi bir sıkıntı yok kozmetik olarak 10/10. yine de fiyatı düşürmeli miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran boyutu iPhone 13 ile aynı zaten o yüzden o konuda sıkıntı yaşamam geniş açıyı da kullanmıyorum nerdeyse.
Herkesin malı kendine kıymetli fakat ben zaten fiyat olarak kendi görüşümü yazdım 23-24 üzerine satmak için çok uğraşırsın sarı sitede 27 28 e ilan koyanlar bekliyor bir sazan yakalarım diye gider üzerine 3-4 bin koyar sıfırnı alırım zaten neden ikincielle ugrasayım

Geri