Sizce Itopya'dan Sistem Almalı Mıyım?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Yeni bir pc topluyorum max 6500 tl olacak şekilde bana da sistem 2 yi önerdiler bende almaya karar verdim. İtopya'dan daha önce bir şeyler alıp pişman olmuştum şimdi alsam mı diye şüphe içerisindeyim. Ankara'da oturuyorum ve kargo çok beklemek istemiyorum. Sizce gerçekten alınır mı?

Yeni bir PC topluyorum max 6500 TL olacak şekilde bana da sistem 2 yi önerdiler bende almaya karar verdim. İtopya'dan daha önce bir şeyler alıp pişman olmuştum şimdi alsam mı diye şüphe içerisindeyim. Ankara'da oturuyorum ve kargo çok beklemek istemiyorum. Sizce gerçekten alınır mı?

Ankaraya zor gibi.

Teknoloji şans işi ama itopya'da ekstra şanslı olman gerek.Herhangi bir sorunda satış sonrası destekleri mağazaya gitme imkanın yoksa berbat.

Parça parçada toplayabilirsiniz ben öyle yapıyorum kafam rahat çoğunlukla hepsiburada üzerinden alıyorum müşteri hizmetleri çok iyi ve alırken satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin

alcaksan sadece sistem almanı öneririm monitor vs ekleme sorun çıkarsa çok uğraşırsın

Teknoloji şans işi ama itopya'da ekstra şanslı olman gerek.Herhangi bir sorunda satış sonrası destekleri mağazaya gitme imkanın yoksa berbat.
Ben şanssız adamım çokta şansa bırakmak istemiyorum bu durumu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alcaksan sadece sistem almanı öneririm monitor vs ekleme sorun çıkarsa çok uğraşırsın
Yok sadece sistem alacağım.

Parça parçada toplayabilirsiniz ben öyle yapıyorum kafam rahat çoğunlukla hepsiburada üzerinden alıyorum müşteri hizmetleri çok iyi ve alırken satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin
Kendim toplamak istemiyorum o kadar beceriksizim ki güvenmiyorum.

Yok sadece sistem alacağım.
Sistemde sorun çıkcağını sanmıyorum ya en fazla kabloyu tam takmamışlardır fanın birisi dönmez açar takar düzeltirsin başka çok sorun olmaz kargo kaynaklı olmadığı sürece

Sistemde sorun çıkcağını sanmıyorum ya en fazla kabloyu tam takmamışlardır fanın birisi dönmez açar takar düzeltirsin başka çok sorun olmaz kargo kaynaklı olmadığı sürece
Ben oradan aldığımda kargo 15 günde gelmişti (Sadece mouseydi :/)

Ben oradan aldığımda kargo 15 günde gelmişti (Sadece mouseydi :/)
yine öyle olacak

ama sonuçta bilgisayarı 1 kez alıyorsun

Amcam belki de İstanbul'a gidip alabilir. Elden veriyorlar mıdır?

Adamlar baya ilgililer ama basima cok olay geldi itopyayla ilgili. En son actigim konuyu okumani tavsiye ederim şiddetle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,503
Üyeler
191,834
Son üye
Unbroken
Geri