Neler Yeni

sizce kaç tl maaş vermeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Asgari zor 8 civarı verirler. O da verirlerse. Ha asgari ücret verirlerse helal olsun.
ya hocamlarım asgeri vermeleri zorundalar zaten 11 saat hiç durmadan çalışıyorum bi ymek molası allah sahit 10 20 dk yemek molası sadece ne olacak bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

asgari vermexler dediginiz gibi hocalarım ülkemizde emeğe degil yaşa bakıyorlar ama allah sahit orda 40 yasında calısandan daha cok azimli ve hızlı iş yapıyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum

bide akrabamın oldugu için soramıyorum da maaşı ayp olmasın diye giidpde 3 4k veririse harbi deli olurum ben
Hocam 3-4 k verirlerse bırakın akrabayı babanız olsa bile çıkın işten 11 saat haftada 66 ayda 264 saat eder zaten bir ayda 672 saat falan var hergun 8 saat uyku desek size kalan zaman 448 saat bir ayınizin üçte ikisini o paraya satmayın bence bu sadece Zaman için yaptığım hesap emek ayrı bir durum o iş olmassa garsonluga bakabilirsiniz garsonluk ta yaş küçükte olsa asgeri ücret veriyor çoğu yer

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hocam 3-4 k verirlerse bırakın akrabayı babanız olsa bile çıkın işten 11 saat haftada 66 ayda 264 saat eder zaten bir ayda 672 saat falan var hergun 8 saat uyku desek size kalan zaman 448 saat bir ayınizin üçte ikisini o paraya satmayın bence bu sadece Zaman için yaptığım hesap emek ayrı bir durum o iş olmassa garsonluga bakabilirsiniz garsonluk ta yaş küçükte olsa asgeri ücret veriyor çoğu yer
hocalarım gecen sene de burda bir ay aynı şartlarda köpek gibi çalıştım abatrmadan köpek gibi 5500 asgari idi bana 3000 verdiler napayım bana bir akıl verin allah icin

hocam cogu yer (garsonluk) beni almaz yas 15 diye 16 17 olsa alır da bide oturdugum bolgede cok yok beni alabilcek en az 18 istiyolar cengel gibi kafe cogunlugu olan bir yerde boyle bir durum yani

ama hocalarım yazdıklarımı okuyun bana akıl verin lütfen

ben evde bos bos oturmiyim en azından cebime para girsin aileme yük olmamak için girmek istiyporum

kuzenlerim arkadaslarım sık dişini 1 ay cık diyolar ama 11 saat emege ne vercek bilmiyorum sizce sormalı mıyım kaç verecksiniz diye

gidiipde bana 4 5 verirse vallaaha olay cıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Asgari zor 8 civarı verirler. O da verirlerse. Ha asgari ücret verirlerse helal olsun.
Hocam helal olsun ne 11 saat molasiz çalışmaya bı zahmet versinler
hocalarım gecen sene de burda bir ay aynı şartlarda köpek gibi çalıştım abatrmadan köpek gibi 5500 asgari idi bana 3000 verdiler napayım bana bir akıl verin allah icin

hocam cogu yer (garsonluk) beni almaz yas 15 diye 16 17 olsa alır da bide oturdugum bolgede cok yok beni alabilcek en az 18 istiyolar cengel gibi kafe cogunlugu olan bir yerde boyle bir durum yani

ama hocalarım yazdıklarımı okuyun bana akıl verin lütfen

ben evde bos bos oturmiyim en azından cebime para girsin aileme yük olmamak için girmek istiyporum

kuzenlerim arkadaslarım sık dişini 1 ay cık diyolar ama 11 saat emege ne vercek bilmiyorum sizce sormalı mıyım kaç verecksiniz diye

gidiipde bana 4 5 verirse vallaaha olay cıkar
Hocam 1 ay çalış 4-5 verirse durumu izah et sonra çık bu akraban nasıl bir insan tam olarak bilmiyorum ama yabancının yanına ise girsen daha iyi pek hayırlı değil galiba

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert

Hocam 1 ay çalış 4-5 verirse durumu izah et sonra çık bu akraban nasıl bir insan tam olarak bilmiyorum ama yabancının yanına ise girsen daha iyi pek hayırlı değil galiba
sağolun hocam valla canıma dişime takıyorum allah sahit çalışıyordum 11 saat bir günün yarısı 2 saat yol yemek duş 8 saat uyku bana zaman kalmıyor zaten eğer 4 5 verirlerse artık yetti derim çıkarım ben burda parasında degilim emeğime yapılan hakaretteyim

sağolun hocam valla canıma dişime takıyorum allah sahit çalışıyordum 11 saat bir günün yarısı 2 saat yol yemek duş 8 saat uyku bana zaman kalmıyor zaten eğer 4 5 verirlerse artık yetti derim çıkarım ben burda parasında degilim emeğime yapılan hakaretteyimbaba
babam direk istemiyor orda çalışmamı ama daha yer yok yük olmak istemem aileme

yani 11 saat çalışma sıfır mola ne yapacam bilmiyorum hayırlısı diyelim daha fikriniz varsa ne yapacagımla alaklı fikirlere açıgım

yabancı bulsam düşünmeden gircem ama yok işte dogru duzgun

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
sağolun hocam valla canıma dişime takıyorum allah sahit çalışıyordum 11 saat bir günün yarısı 2 saat yol yemek duş 8 saat uyku bana zaman kalmıyor zaten eğer 4 5 verirlerse artık yetti derim çıkarım ben burda parasında degilim emeğime yapılan hakaretteyim
Hocam valla ayip 11 saat çalışma diyorsunuz 66x4 268 saat 8000 verse bile 30 TL ediyor saa

babam direk istemiyor orda çalışmamı ama daha yer yok yük olmak istemem aileme

yani 11 saat çalışma sıfır mola ne yapacam bilmiyorum hayırlısı diyelim daha fikriniz varsa ne yapacagımla alaklı fikirlere açıgım

yabancı bulsam düşünmeden gircem ama yok işte dogru duzgun
Hocam hangi şehirdesin acaba keşke yaz başlamadan birtane otel bulsaydin gidip şehir dışında çalışırsın hep parası iyi hem çalıştığın sürede ailene hiç yük olmazdın

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hocam valla ayip 11 saat çalışma diyorsunuz 66x4 268 saat 8000 verse bile 30 TL ediyor saa

Hocam hangi şehirdesin acaba keşke yaz başlamadan birtane otel bulsaydin gidip şehir dışında çalışırsın hep parası iyi hem çalıştığın sürede ailene hiç yük olmazdın
hocam istabuldayımama şehir dışına ailem yollamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Hocam İstanbul'da iş imkanı cok aslında birde sana İstanbul gibi bir yerde 3-4 k verirse akraban Allah yardımcın olsun bak tekrar söylüyorum sadece çevre değil biraz bakın kafelere

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
valla hocam 8k verse yine iyi benim hak ettiğimin en az asgari oldgunu düşünüyorum yanlış mıyım orda 30 40 yasında calısanlardan belki daja cok iş yapıyorum

valla hocam 8k verse yine iyi benim hak ettiğimin en az asgari oldgunu düşünüyorum yanlış mıyım orda 30 40 yasında calısanlardan belki daja cok iş yapıyorum
napacam bilmiyorum hocam

napacam bilmiyorum hocam
hocam bide saat sabah 9 mesai 1 2 3 4 yemek saaati degisiyo genelde 3de yemek oluyor oda cok doyurmuyor acıkcası hergun doner yani eve de gidemiyom

Top Bottom