Neler Yeni

SİZCE KENDİM Mİ YAPMALIYIM YOKSA SERVİS Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Valla ben ''servise götürme ama işi bilen tanıdık varsa ona götür/o baksın ve sen de öğrenmeye çalış kardeşim'' derim.
Hayırlı olsun, bol bol iyi oyunlar, bol bol zaferler! :)

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
snop02
teknik fazlasıyla var dediğim gibi parçaları monte etmekte sorun yaşamam tecrübem var tek sıkıntı topladıktan sonra windows vs. kurulumu ona da artık videolardan bakarak yapmaya çalışcam
w11 agustos güncelli:
w10 agustos güncelli:

buradan inceleyebilirsin:

indirdigin iso yu rufus ile flasha yazdır sonrasını hallederiz
w10/11 key fln gerekirse bulurum..

asusrogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
w11 agustos güncelli:
w10 agustos güncelli:

buradan inceleyebilirsin:

indirdigin iso yu rufus ile flasha yazdır sonrasını hallederiz
w10/11 key fln gerekirse bulurum..
teşekkür ederim. sence w10 mu w11 mi yüklemeliyim ? sistem parçalarını da özet geçeyim ryzen 5 7600 rtx4070 asus rog b650-a anakart

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
snop02
teşekkür ederim. sence w10 mu w11 mi yüklemeliyim ? sistem parçalarını da özet geçeyim ryzen 5 7600 rtx4070 asus rog b650-a anakart
sistemin yeni ve güncel, w11 de driver lar daha stabildir.
hatta bazı driver lar w10 desteklemeyebilir
her türlü w11 (y)
yeğenin asus tuf a w10 da bazı driver ları ne yaptıysam olmadı mesela..

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Selim
Herkese merhaba parça parça sistem topladım kendimce 50 55bin bandında hepsi 0 kutusun da sizce bunu kendim mi toplamalıyım yoksa herhangi bir serviste ücret karşılığı mı yaptırayım ? pc toplamakta sorunum yok toplarım parçaları takarım ama sonrasında ki ayarları bilmiyorum misal windows kurma bios ayarları gibi vs. videolardan bakarak yapabilirm aslında ama net olur mu olmaz mı korkuyorum
(serviste yapın diyorsanız istanbul da bu işi yapabilen iyi bildiğiniz yer varsa söyleyebilirsiniz)
Bios ayarı yapmana gerek yok şuan için siz sadece flasha Windows kurulum yükleyin ve PC açılırken otomatik biosa gidecek oradan room kısmıni flash bellek seçin kaydet diyip çıkışa basın otomatik Windows kurulum ekranı çıkacak zaten sonrası basit tamam tamam diyip kurulumu tamamlayın

asusrogg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
sistemin yeni ve güncel, w11 de driver lar daha stabildir.
hatta bazı driver lar w10 desteklemeyebilir
her türlü w11 (y)
yeğenin asus tuf a w10 da bazı driver ları ne yaptıysam olmadı mesela..
tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios ayarı yapmana gerek yok şuan için siz sadece flasha Windows kurulum yükleyin ve PC açılırken otomatik biosa gidecek oradan room kısmıni flash bellek seçin kaydet diyip çıkışa basın otomatik Windows kurulum ekranı çıkacak zaten sonrası basit tamam tamam diyip kurulumu tamamlayın
teşekkür ederim ondan sonrada zaten sürüceliri yüklicem onlar kolay çoğunu asus aura programında indiriliyo diye biliyorum bir kaç yerde görmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,280
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom