htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Şöyle oluyorMerhabalar Arkadaşlar
Sizlere birkaç soru sormak istiyorum kısacası şöyle anlatayım yaklaşık 4 ay önce b550m s2h anakart ve msi mag forge 100m kasa satın aldım kendim toplarım düşüncesiyle para biriktirip zamanla parçaları toplaya toplaya gidecektim para biriktirdim aslında ama şöyle bir sıkıntı var parçaları kendim topladığım zaman internet sitelerindeki hazır sistemlerden daha pahalıya geliyor umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır şimdi ben bütün parçaları kendim mi toplamalıyım yoksa hazır bir sistem mi toplamalıyım ama hazır sistem toplarsam önceden aldığım kasa ve anakart elimde kalıcak ne yapmam gerekiyor sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim siz olsanız ne yapardınız hazırmı alırdınız yoksa başladığınız işimi bitirirdiniz teşekkürler.
Bu arada arkadaşlar hazır sistem almalısın diyorsanız hangi sistemi almalıyım sizce onuda belirtirseniz çok mutlu olurum amd sistem tercihimdir
Hazır sistem satan firmalar öncelikle düşük bütçe olsun diye anakarttan , ramdan , ssd , psu ve kasadan kısma yapıyorlar.
Hepsi için konuşmuyorum ama çoğu bu şekilde. Birde bu firmalara genelde tray işlemciler ve ramlar kullandıkları da oluyor onlara toptan geldiği için azda olsa fark olabiliyor.
Hazır sistemi almak istediğin parçalar ile özelleştirme yaptığın zaman kesinlikle aynı fiyatlara yakın çıkıyor. Ben indirimlerde kendi istediğim gibi toplama taraftıyım. İstediğim özellikte istediğim şekilde topluyorum. Ama indirimlerde almaya özen gösteriyorum. Zaten stoklarda ekran kartı yok aceleye gerek yok parça parça alırken