Sizce kim haklı uzun ama lütfen bakarmısınız

Sende ona lakap tak sınıfa girmeye yüzü gelmesin.
Erkekse merdivenin altında bir başkasıyla yakaladım diye tüm okula haber yay :D Dondurma yalıyordu misali

Yaz Cimer'e, zorbalık yapan öğretmen mi olurmuş

kardo türkiyedeki eYtimcilerin %95'ini infaz etmek gerekiyor zaten 1 kötü ogretmen binlerce kisiyi etkiliyor cunku

Cimer'e yaz bak nasıl kan alıyor müfettişler ondan

Güzel kardeşim ben sana tepkisiz kal demedim ki? Okumamışsın yazdıklarımı
Ben sana demedimki zaten güzel abicim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tepkisiz kal dememiş mantıklı hareket et demiş
Ben hocayla kavga edip haklı olmasına rağmen haksız çıkarılan çok kişi gördüm en mantıklı olan cevap vermemek hiç mimik dahi yapma seni o şekilde çağırsa bile cevap verme tepkisiz kal ya da veline bildir genelde o yaşlarda adam yerine koyulmuyoruz ama veli işin içine girdi mi işler ciddileşiyor ama bu hocayla aranı daha da açar bu seferde sana kafayı takar| arkadaşın verdiği cevap bu hocam nerde tepkisiz kal falan demememiş mimik bile dahi yapma demiş üstüne

Ben sana demedimki zaten güzel abicim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hocayla kavga edip haklı olmasına rağmen haksız çıkarılan çok kişi gördüm en mantıklı olan cevap vermemek hiç mimik dahi yapma seni o şekilde çağırsa bile cevap verme tepkisiz kal ya da veline bildir genelde o yaşlarda adam yerine koyulmuyoruz ama veli işin içine girdi mi işler ciddileşiyor ama bu hocayla aranı daha da açar bu seferde sana kafayı takar| arkadaşın verdiği cevap bu hocam nerde tepkisiz kal falan demememiş mimik bile dahi yapma demiş üstüne
Kusura bakma kardeşim ben yanlış görmüşüm

Cimer napabilirki en kötü inkar eder sıyrılır benden öncede kim bilir kaç kişiye yapmıştır onlar bilmiyormu yazmasını 50 defa alınırdı alınsa

Cimer napabilir en kötü inkar eder sıyrılır
İnkar eder, teftiş olur ifadeye gider bir sürü uğraşır kardeşim ihtar falan çekilir yani öğretmenler böyle şeylerden aşırı çekinirler bilgin olsun

Cimer napabilirki en kötü inkar eder sıyrılır benden öncede kim bilir kaç kişiye yapmıştır onlar bilmiyormu yazmasını 50 defa alınırdı alınsa

Cimer napabilir en kötü inkar eder sıyrılır
Geçen bir arkadaş da öğretmeniyle sorun yaşıyordu, o çekindiği için onun adına Cimer'e ben şikayet ettim sorunu kısmen çözüldü. Dilan Polat'ı da Yenidoğan çetesini de Cimer'le yakalamışlardı mesela. Küçümseme o kadar.

Geçen bir arkadaş da öğretmeniyle sorun yaşıyordu, o çekindiği için onun adına Cimer'e ben şikayet ettim sorunu kısmen çözüldü. Dilan Polat'ı da Yenidoğan çetesini de Cimer'le yakalamışlardı mesela. Küçümseme o kadar.
Ama genede kısmen diyon bi uyarı yapmışlar işte ciddi bi yaptırım yok demekkki ortada küçümseme değil tabide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,781
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri