Neler Yeni

Sizce koltuk mu almalıyım yoksa ekran kartımı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Normalde ekran kartı almak istiyorum almayı düşünüyorum hafta sonuda GT 1030'dan kurtulup yeni oyunlara girmek istiyorum can sıkıntısını azaltmak için ama bi taraftanda koltuğada ihtiyacım var çünkü çok kötü durumda baya rahatsızlık veriyor rtx 2060 sizce 1 ay sonra alsam ikinci elinde çok büyük artış olur mu ve size soru 1 tarafta Konforlu oturmak 1 yandan iyi bir bilgisayar gibi yeni oyunlar yüklemek tercihiniz

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Koltuk tavsiye ederim bende yok düşük fps alıyorum. En kısa zamanda rgbli gaming koltuk almak lazım. Şaka bir yana bilgisayarda uzun süre oturuyorsanız bel ve sırt ağrıları çekmemek için önceliği koltuğa verirdim şahsen. Çünkü benim bel fıtığım var ve bel destekli olmayan koltuklarda uzun süre oturamıyorum

NespaY

80+ Silver
Normalde ekran kartı almak istiyorum almayı düşünüyorum hafta sonuda GT 1030'dan kurtulup yeni oyunlara girmek istiyorum can sıkıntısını azaltmak için ama bi taraftanda koltuğada ihtiyacım var çünkü çok kötü durumda baya rahatsızlık veriyor rtx 2060 sizce 1 ay sonra alsam ikinci elinde çok büyük artış olur mu ve size soru 1 tarafta Konforlu oturmak 1 yandan iyi bir bilgisayar gibi yeni oyunlar yüklemek tercihiniz
Ekran kartı tabii ki de.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Hocam bence koltuk çünkü sonuçta sağlık ekran kartı daha iyisi alınır fakat bel ağrısı boyun ağrısı gibi şeyler saga kötü bence fakat yinede PC için özel koltuk kullanıyosan şuan mutfak sandalyesi dene oda rahat ettirmiyisa yeni bı koltuk al bütce nedir

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koltuk tavsiye ederim bende yok düşük fps alıyorum. En kısa zamanda rgbli gaming koltuk almak lazım. Şaka bir yana bilgisayarda uzun süre oturuyorsanız bel ve sırt ağrıları çekmemek için önceliği koltuğa verirdim şahsen. Çünkü benim bel fıtığım var ve bel destekli olmayan koltuklarda uzun süre oturamıyorum
Evet uzun süre oturduğum oluyor özelikle evde olduğum zamanlarda ve belimi ağrıtığını hisediyorum çünkü bi anda bilgisayardan kalkıp uzanasım geliyor büyük ihtimale bu konfordan dolayı.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yeni ekran kartı alsan daha uzun süre bilgisayar başında geçirirsin sonra daha çok rahatsız olursun bence önce koltuk sonra ekran kartı

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
bence ekran kartı, popo altına bi minder atıyosun yeni oyunların keyfini çıkarıyorsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence ekran kartı, popo altına bi minder atıyosun yeni oyunların keyfini çıkarıyorsun.
fakat yinede PC için özel koltuk kullanıyosan şuan mutfak sandalyesi dene oda rahat ettirmiyisa yeni bı koltuk al bütce nedir
İşte daha zor benim için bunlar çünkü ben arkama yaslanmayı çok seven biriyim ve video izlerken özelikle şekirden şekire giriyorum koltukta :D

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Evet uzun süre oturduğum oluyor özelikle evde olduğum zamanlarda ve belimi ağrıtığını hisediyorum çünkü bi anda bilgisayardan kalkıp uzanasım geliyor büyük ihtimale bu konfordan dolayı.
Bilgisayar basında 4-5 saat geçirmeden bile 1-2 saat bile önemli bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte daha zor benim için bunlar çünkü ben arkama yaslanmayı çok seven biriyim ve video izlerken özelikle şekirden şekire giriyorum koltukta :D
Geriye doğru yaslanabilen bı koltuk alabilirsin hem rahat olur hem bel ağrıtmaz ekran kartını sonrada alırsın ama sağl8k iki ucu boklu deynek

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Cidden farketiriyor demi oyuncu koltuğu gibi güzel yumuşak koltuklar

Geriye doğru yaslanabilen bı koltuk alabilirsin hem rahat olur hem bel ağrıtmaz ekran kartını sonrada alırsın ama sağl8k iki ucu boklu deynek
Çok doğru dedin kral sağlık herşeyden önemli ağzına sağlık bütce 4 bin tl açarım artık konu ne varsa koltuk

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Hocam acıkcası bı koltuk için 5-6K bütceniz yoksa ki şuan en ucuz oyuncu koltuğu türksit oda 3K mı neydi oyuncu koltuğu çok mantıksız bı seçim olur yine bel ağrısı boyun ağrısı vs

Çok doğru dedin kral sağlık herşeyden önemli ağzına sağlık bütce 4 bin TL açarım artık konu ne varsa koltuk
Hocam calitte spark yönetici koltuğu https://www.epey.com/calisma-koltugu/calitte-spark-baslikli.html öneririm 3300tl yükseklik ayarı 2D kolçak bel ayarı boyunluk ayarı sırt kısmı fileli olduğu için yazın sırtınız su gibi olmaz

Çok doğru dedin kral sağlık herşeyden önemli ağzına sağlık bütce 4 bin TL açarım artık konu ne varsa koltuk
https://ty.gl/1s1obr00hp bu videodan izleyebilirsin özelliklerini

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam acıkcası bı koltuk için 5-6K bütceniz yoksa ki şuan en ucuz oyuncu koltuğu türksit oda 3K mı neydi oyuncu koltuğu çok mantıksız bı seçim olur yine bel ağrısı boyun ağrısı vs

Hocam calitte spark yönetici koltuğu https://www.epey.com/calisma-koltugu/calitte-spark-baslikli.html öneririm 3300tl yükseklik ayarı 2D kolçak bel ayarı boyunluk ayarı sırt kısmı fileli olduğu için yazın sırtınız su gibi olmaz

https://ty.gl/1s1obr00hp bu videodan izleyebilirsin özelliklerini
Konu açtım reis beklerim oraya oyuncu koltuğu önerin varmı peki?

BabaVoss7

80+ Silver
Salondaki koltuktan fazla oturduğum için kendim için açıkçası koltuk önemli. O yüzden paraya kıyıp bence onu almak lazım. Sürekli oyun oynamasını ama İnternete gezerken bile totoş rahat eder

Top Bottom