Neler Yeni

Sizce Kredi kartı mı? Banka kartı mı?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Ben banka kartı diye düşünüyorum Kredi kartında taksit yaparsak ve odeyemessek haciz gelebilir ama kredi kartıyla taksitin avantajida para enflasyona karşı ezilmez
Sizce hangisi daha mantıklı? Bedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Volkan
Hesabını bilmiyor, harcamalarını takip edemiyor, ayağını yorganına göre uzatamiyorsan kredi kartına bulasma.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabını bilmiyor, harcamalarını takip edemiyor, ayağını yorganına göre uzatamiyorsan kredi kartına bulasma.
Kredi kartsız alırsam param enflasyon karşısında ezilir mı?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
Ben genelde ön ödemeli kart (NAYS) kullanıyorum ama kredi kartı bence hem taksit olayı hem kampanyalar açısından ama hesabını bilmiyosan kredi kartındaki parayı kendi paran sanıyosan hiç bulaşma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
İkisi çok farklı şeyler. Biri sap, diğeri saman. İkisini ayırt etmek lazım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Herkese göre değişir. Kredi kartını düzgün kullanabilirsen kredi kartı. Bence banka kartı.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Volkan
Kredi kartı senin olmayan bir parayı borçla alıp zamanı gelince geri odemektir. Bankalar modern tefeci mantığı ile çalışıyor! Ödeyemezsen sıkıntı olur. Ama iyi kullanırsan kredi kartı harika bir şey bence..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek olarak verirsek ben asla anında odeyemeyecegim yani elimde nakit olmadan işlem yapmam.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Ben banka kartı diye düşünüyorum Kredi kartında taksit yaparsak ve odeyemessek haciz gelebilir ama kredi kartıyla taksitin avantajida para enflasyona karşı ezilmez
Sizce hangisi daha mantıklı? Bedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim
Dostum kredi karti gibi kredili ürünler kullanmak ilerde bir ev araç vs alacağın kredi cekecegin zaman senin kredi puanını etkiler. Ne kadar harcama yapar ve düzenli ödersen banka sana o kadar güvenir. Örnek veriyorum 150k kredi borcum olmasına rağmen 300k kredi cekebiliyorum telefondan tek tıkla çünkü yıllardır eksiksiz günü gününe yatırıyorum. Özellikle küçük yaşlarda buna alışmak ve başlamak çok önemli. Diğer arkadaşların dediği gibi kendine hakim olabiliyorsan ödemelerini düzenine göre ayarlarsan sıkıntı yaşamazsın. Enpara gibi bir şirketten alırsan kredi kartını faizsiz 5 taksitte ödeyebilirsin mesela. Kart alırken şuna da dikkat et. Yıllık kart ücreti olmayan kredi kartı iste aksi taktirde her sene uğraşırsın 300-500tl kesildikce parayı almaya.

Top Bottom