Neler Yeni

Yardım Sizce Laptop Adaptörünü Garantiye Vermeli miyim?

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam şimdi g770 var oyun poynuyorum ve en yüksek modda fanlar fullde forza en yüksek ayarlada oynuyorum sonradan baktım adaptör ısınmış 40-50 derece falan elimle bir süre sonra tutabiliyorum el çok yakmıyor ama yakıyor sizce ne yapmalıyım yatay şekilde koydum sandalye ye ve şimdi sandalye de sıcak baya acaba sıcaklığı emdikten sonra ısındığı için olabilir mi ama normalde de buna yakın sıcaklıktı.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Normal değilmi ısınması

Laurâs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Hüseyin Resul Uslu

TALHA MURAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınması gayet normal bende oyun oynarken ısınıyor ama çok ısınmasını içindeki kondansatörler yanabilir. Kondansatör tamir ediliyor eğer yanarsa aklında olsun.
Yok garantisi 1 sene daha varda 40-50 derece oluyor el yakma seviyesinin altında ama yakın denilebilir şimdi elimde patlamadan göndereyim diye sordum.

Laurâs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Hüseyin Resul Uslu
Yok garantisi 1 sene daha varda 40-50 derece oluyor el yakma seviyesinin altında ama yakın denilebilir şimdi elimde patlamadan göndereyim diye sordum.
Isınması normal götürmene gerek yok ama çok ısınmasın dikkatli olun.

TALHA MURAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınması normal götürmene gerek yok ama çok ısınmasın dikkatli olun.
Vallaha bir yerimizde patlamasın da açıkçası 65w lık adaptör var bi laptop var eski o da ısınıyordu bi bu kadar ona kıyaslarsak aynı sıcaklık sadece daha yüksek voltaj çekiyor yenisi bence normal sayılabilir .

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Beyler benim adaptörde yeni daha 135w oyun oynarken falan elimi bi koyuyom üstüne sanki çay koysam demlenecek adaptörde.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam şimdi g770 var oyun poynuyorum ve en yüksek modda fanlar fullde forza en yüksek ayarlada oynuyorum sonradan baktım adaptör ısınmış 40-50 derece falan elimle bir süre sonra tutabiliyorum el çok yakmıyor ama yakıyor sizce ne yapmalıyım yatay şekilde koydum sandalye ye ve şimdi sandalye de sıcak baya acaba sıcaklığı emdikten sonra ısındığı için olabilir mi ama normalde de buna yakın sıcaklıktı.
Tahtanın, mermerin, fayansın vb. Isı iletkenliği olmayan yerlere koymaya çalış. Sandalyenin üstünde de ısınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,578
Üyeler
166,783
Son üye
klethiss
Top Bottom