Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Şuan zaten masaüstü topluyorum ileride yazılım vs için laptobun büyük artısı olur mu ve öneri yapabilir misiniz
Gaming Laptop bence tamamen saçmalık. Laptop alınacaksa APU alınmalı bence. Çok ısınmamalı uzun pil ömrü olmalı.Ultrabook olabilir.
Ama gaming laptop alayım oyun oynarım diyorsan bence olmaz.
Ben de almıştım, fan sesinden sıkılıp sattım.
Laptop çok seyahat edenler için idealdir ama sürekli evde olan biri için her türlü masaüstü.Şuan zaten masaüstü topluyorum ileride yazılım vs için laptobun büyük artısı olur mu ve öneri yapabilir misiniz
Masaüstünde de yazılım yapabilirsin laptopta da.Şuan zaten masaüstü topluyorum ileride yazılım vs için laptobun büyük artısı olur mu ve öneri yapabilir misiniz
yok masaüstü zaten çok üst seviye yanınada bir de orta-üst laptop almayı düşünüyrumUltrabook olabilir.
Ama gaming laptop alayım oyun oynarım diyorsan bence olmaz.
Ben de almıştım, fan sesinden sıkılıp sattım.
Laptopta aman arkadaşlarıma giderim okula götürürüm kafeye giderim oraya giderim vesaire artısı olur diye almak esti kafamMasaüstünde de yazılım yapabilirsin laptopta da.
Laptop seyahatlarde mantıklı seçim olur, tek farkı o.
Laptopta aman arkadaşlarıma giderim okula götürürüm kafeye giderim oraya giderim vesaire artısı olur diye almak esti kafam
Olmazsa olmaz olmasa da konfor düzeyini arttırdıkları kesin.yok masaüstü zaten çok üst seviye yanınada bir de orta-üst laptop almayı düşünüyrum
ne almamı önerirsinOlmazsa olmaz olmasa da konfor düzeyini arttırdıkları kesin.
Önerim şunlardır :ne almamı önerirsin