- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok 3 telefon 1 pcİnternetin modemine hangi hızda eriştiği önemli. Birden fazla cihaz ayn8 anda bağlıysa, o da etkiler.
Yok 3 telefon 1 pcİnternetin modemine hangi hızda eriştiği önemli. Birden fazla cihaz ayn8 anda bağlıysa, o da etkiler.
adam donuyor demiyor, video izlerken kasıyor diyor.İnternetin modemine hangi hızda eriştiği önemli. Birden fazla cihaz ayn8 anda bağlıysa, o da etkiler.
Bide 12 yıllık PC termal macunları hiç değiştirilmedi onlarıda yenilersem etkisi olur bence çünkü PC çok ısınıyordonmaması lazım, sistemin video izlemeye fazlasıyla yeterli. Bence bilgisayara temizinden bir format at, ekran kartı ve işlemci sürücülerini kur (eski olduğu için otomatik güncelleme çoğu şeyi kurmayabilir)
kesinlikle olur.Bide 12 yıllık PC termal macunları hiç değiştirilmedi onlarıda yenilersem etkisi olur bence çünkü PC çok ısınıyor
Mesela ben eskiden CS go oynardım bu PC de 70 fps civarıadam donuyor demiyor, video izlerken kasıyor diyor.
Ben de çözümünü söyledim zaten. 4 cihaz aynı anda bağlıymış.adam donuyor demiyor, video izlerken kasıyor diyor.
Star Trek sen konuşma bence daha fazla işi ustasına bırak o konuşsunBen de çözümünü söyledim zaten. 4 cihaz aynı anda bağlıymış.
benim hızım 24mbps 16 cihaz bağlı, aynı anda kullanıyoruz. Tık yok. Donma yaşamıyorum.Ben de çözümünü söyledim zaten. 4 cihaz aynı anda bağlıymış.