Neler Yeni

Sizce Laptopu Bataryasız Kullanmalı Mıyım?

Düşünceniz nedir?

• Bataryasız Kullan

Oylar: 4 57.1%
  • Batarya ile kullan

Oylar: 3 42.9%

• Oy kullanan toplam üye
    7
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
2 yıldır laptopu kullanıyorum, laptop şarjdayken oyunlarda FPS düşmesi oluyor bu yüzden laptopu bataryayı çıkarıp prizde kullanmayı düşünüyorum. Oturduğum yerde elektrik kesintisi çok nadir olur 6 ayda bir falan ve genelde gece olur. Şimdiden teşekkürler DA forum üyeleri.

Laptop özellikleri;
İ3 1005G1
İntel UHD Graphics
8GB Ram

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,870
İsim
Emre Zengin
2 yıldır laptopu kullanıyorum, laptop şarjdayken oyunlarda FPS düşmesi oluyor bu yüzden laptopu bataryayı çıkarıp prizde kullanmayı düşünüyorum. Oturduğum yerde elektrik kesintisi çok nadir olur 6 ayda bir falan ve genelde gece olur. Şimdiden teşekkürler DA forum üyeleri.

Laptop özellikleri;
İ3 1005G1
İntel UHD Graphics
8GB Ram
Laptoplarda yanlış bilmiyorsam %100'e ulaşınca şarj, elektrikten çekmeye başlıyor gücü. Yüksek performans vb. ayarlarınız yapılı dimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplarda yanlış bilmiyorsam %100'e ulaşınca şarj, elektrikten çekmeye başlıyor gücü. Yüksek performans vb. ayarlarınız yapılı dimi?
Evet yapılı ama genelde 30 dakikadan sonra fps düşüyor bazen de şarjına bağlı mesela 20 falansa 10 dakikada düşüyor ama 99 ise 1 saat götürüyor neredeyse.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,870
İsim
Emre Zengin
Evet yapılı ama genelde 30 dakikadan sonra fps düşüyor bazen de şarjına bağlı mesela 20 falansa 10 dakikada düşüyor ama 99 ise 1 saat götürüyor neredeyse.
BİOS güncellemesi varsa onu yapın. Bazı laptoplarda batarya söküldükten sonra BİOS güncellemesine izin vermiyor. Laptop şarjı %100 olunca oyun oynamanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey