Özellikle onu düşünmüştüm. LoL 4 sezonun her birinde ayrı rank açsa. İsteyen istediği sezonda rank kassa diyordum.LoL gibi moba oyunların PVP sunucularını ilk kez duyuyorum. Yapılsa bile tutacağını zannetmiyorum ama TFT'nin sezonları için yapılabilir ve tutar.
Dereceli sistemini açmasına dahi gerek yok hatta şöyle bir opsiyon yapsa tüm sunucuları yavaşlatmaz diye düşünüyorum.Özellikle onu düşünmüştüm. LoL 4 sezonun her birinde ayrı rank açsa. İsteyen istediği sezonda rank kassa diyordum.
Sezon 1'e girebilsem tekrar iyi olurdu yaDereceli sistemini açmasına dahi gerek yok hatta şöyle bir opsiyon yapsa tüm sunucuları yavaşlatmaz diye düşünüyorum.
TFT kartı satın alan kişiler hangi sezon kartına/kartlarına sahipse o sezonlarda istediği gibi oynayabilse hem sunucular yavaşlamaz TR bazında hem de insanlar oyun keyfini ikiye katlar.
Doğru diyorsun kral da zaten ben 2013 yılındaki yaşıtlarımla oynamayı isterdim. Bu dönemin çocuklarına o grafikler boktan gelir oynamak istemezler. Bizim dönemimizin adamları, 2013 de çocuk olanlar oynamayı ister diye dedim. Yoksa dediğin gibi bu dönemin çocuklarıyla ben aynı oyuna gelmekten zerre haz almıyorum.LoL oynamak artık eziyet haline geldi, hatta neredeyse tüm oyunlar.Bu çağın oyuncu kitlesi ile hiçbir oyun eğlenceli değil.10-15 yaşındaki çocuklar hayatlarında oyun olarak sanal alemi gördüğü için ilk olarak, eğlenmeyi değil insanları kanser etmeyi becerebiliyor.Çünkü zamanında çokça oynanan sokak oyunları oynamadıkları için eğlence nedir değilde şu an rekabet nedir, düşmanlık nedir, zarar vermek nedir bunları öğreniyorlar.Tek yararı belirttiğim gibi bir nebzede olsa "rekabet" kavramını anlıyorlar ama diğer her şeyi atlayıp bu iyi bir şey öğrensinler demek hiç mantıklı gelmiyor bana.Teknoloji ne kadar ilerlerse saflık o kadar bozuluyor.Bu sebeple artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Z kuşağının başlarında hayata geldiğim içinde o günleri görmüş tatmış birisi olarak söylüyorum.