Merhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum
kesinlikle almalısın ben oyun falan oynarım diye windows aldım pişmanım programlarda sıkıntı oluyorMerhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum
Tam aksine MacOS'da çalışmayan programlar da var.kesinlikle almalısın ben oyun falan oynarım diye windows aldım pişmanım programlarda sıkıntı oluyor
Bilgisayar mühendisliğinde PCB basım için modelleme vb. yapmak gerekmiyor mu ? Modelleme uygulamaları MacBook'da çalışmıyor. Çoğu mühendis öğrencisi mühendislik için MacBook önermiyor. Fakat sadece yazılımsa alınabilir. Modelleme uygulamaları için bazı kişiler sanal makine ile windows kurup kullanıyor.Merhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum
iş için alınırMerhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum