Neler Yeni

Sizce MacBook almalı mıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kutluhan
Merhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Genelde iş ağırlıklı ise MacBook,ben sık sık oyun oynarım dersen ısınmayan güzel Bi windows bakabilirsin.(o bütçede macbook öneririm)

Cihangir

80+ Gold
Merhabalar ben bu sene bilgisayar mühendisliği bölümü seçeceğim ve hangi bilgisayarı almalıyım hiç bir fikrim yok 60 bin TL kadar birikmişim var. Macbook mu almalıyım yoksa başka bir windows yazılım mı almalıyım bilemiyorum
kesinlikle almalısın ben oyun falan oynarım diye windows aldım pişmanım programlarda sıkıntı oluyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,581
İsim
Oğuz
  • Beğen
Reaksiyonlar: java

Zechion

80+ Silver
Bilgisayar mühendisliğinde PCB basım için modelleme vb. yapmak gerekmiyor mu ? Modelleme uygulamaları MacBook'da çalışmıyor. Çoğu mühendis öğrencisi mühendislik için MacBook önermiyor. Fakat sadece yazılımsa alınabilir. Modelleme uygulamaları için bazı kişiler sanal makine ile windows kurup kullanıyor.

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
iş için alınır

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öğrenim için Windows öneriliyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltmenizi rica ediyorum. Düzeltmeniz yanlış bilginin ölmesine neden olarak bundan sonraki forum ziyaretlerinde de bu konudaki bilgilerin faydalı olmasını sağlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
MacBook Pro alabilecekken her türlü senaryoya karşı Windows bir bilgisayar tercih ettim, size de önerim budur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom