Azmı hocam sizceEğer soğutucu bloğu çıkarmışsan en iyisi termal macunu yenile
Hocam 2023 nisanda yeniledim zatende bu kadar kurumasının sebebini anlamadımEğer soğutucu bloğu çıkarmışsan en iyisi termal macunu yenile
Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım ozaman ama önce macunu çıkarmam lazımmacunun durumuna böyle çıkartıp bakamazsın belli bir süre içinde yenilemen gerekir
Hocam 55 derecenin yukarısına çıktığını görmedim şuana kadarYeterli değil, arada boşluklar var. O küçük boşluklar bile ısı tranaferine engel olur veya gecikme yaşattırır. Tamamen kapatılması lazım boşluğun. Termal macunun amacı da bu zaten.
Kasa temizliği yapacaktım hazır yapmışken kontrol edeyim dedimde hata ettim galibaHocam 55 derecenin yukarısına çıktığını görmedim şuana kadar
Yoracak iş yapıyor musun?Hocam 55 derecenin yukarısına çıktığını görmedim şuana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa temizliği yapacaktım hazır yapmışken kontrol edeyim dedimde hata ettim galiba
Hayır boş hali 55 derecede geziyor max 65 derece gördüm şuana kadarYoracak iş yapıyor musun?
Yenileyince belki o kadar da çıkmaz.
Boşta 55 çok da düşük sayılmaz. Boşta genelde 30-40 olmalı hele ki masaüstü sistem yani.Hayır boş hali 55 derecede geziyor max 65 derece gördüm şuana kadar