Üzerinden alabilirsin birazını.Soğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
başkan ne yaptın sen o kadar macunmu sürülür
biraz fazla olmuş istersen taşan kısımları peçe ile sil soğutucu bloğunu çıkarıp yapabilirsin bir daha macun sürmene gerek olduğunu zannetmiyorum bukadar macun ile 2 tane sistem toplanır
hiç mi video izlemedin hocamSoğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
Yarın açıp bakacağım taşmışsa biraz sileyimFazla macunda ısıya sebeb olur taşan kısım yoksa değerlerde normalse ellemede o macun cidden fazla olmuş
Ben ekmeğe sürer gibi sürdüm miss gibi şu an
fazla, spatula veya kart benzeri bir şeyle onu işlemciyi tamamen kapatacak şekilde yay ondan sonra soğutucu montajla.Soğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle
yaymadan üstünden al bi kısmını x çizsen yeter bidahakineSoğutucu ile birlikte macun yayıldı ardından tekrar baktım,işlemciye epey yedirmiş ama anakarta taşmamış inşallah sıkıntı olmaz
Alıntıyı görüntüle